Κρήτη

Τι είπε ο σύντεκνος για τον πυροβολισμό στο ματωμένο πρόγαμο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν 3 άνδρες μετά το ματωμένο πρόγαμο. Τι είπε για το περιστατικό ο 46χρονος - φίλος και σύντεκνος του θύματος- που κατηγορείται για τον πυροβολισμό

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου πέρασαν οι τρεις συλληφθέντες για το "ματωμένο" πρόγαμο στο Μεταξοχώρι όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 46χρονος άνδρας από ρίψη πυροβολισμών.

Οι δύο - ο πατέρας του φερόμενου δράστη και ο αδελφός του τραυματία - αφέθησαν ελεύθεροι για το πλημμέλημα της ψευδορκίας και της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία, ενώ ο τρίτος, ο φερόμενος δράστης παραπέμφθηκε στον ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΑΜΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ΠΡΟΓΑΜΟΣ ΒΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 46ΧΡΟΝΟΣ

"Ήταν ατύχημα"

Επρόκειτο για ατύχημα, τονίζει ο δικηγόρος Γ.Κοκοσάλης, ο οποίος σημειώνει ότι ορθά ασκήθηκε η ποινική δίωξη στο παρόν στάδιο, ωστόσο πιθανολογεί ότι κατά την πορεία της ανακριτικής διαδικασίας το κακούργημα θα μετατραπεί σε πλημμέλημα σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 46χρονος άνδρας τραυματίστηκε όταν το πιστόλι που κρατούσε ο 46χρονος αδελφικός του φίλος εκπυρσοκρότησε. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Σχόλια