Κρήτη

Στον εισαγγελέα ο σύντεκνος για τις μπαλοθιές στο ματωμένο πρόγαμο

Στον Εισαγγελέα οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν για τον ματωμένο πρόγαμο. Ο 46χρονος που κατηγορείται για τον πυροβολισμό είναι σύντεκνος του τραυματία

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκαν  το μεσημέρι του Σαββάτου οι τρεις άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τον ματωμένο πρόγαμο σε χωριό του Δήμου Αρχανών , που οδήγησε 46χρονο στην εντατική με τραύμα από πυροβολισμούς στο θώρακα. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 46χρονος -που είναι σύντεκνος του τραυματία- κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας για το όπλο που εκπυρσοκρότησε.

Οι άλλοι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι δεν κατονόμασαν το δράστη. Στο δικαστήριο βρέθηκαν και συγγενείς των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι η  χαρά επισκιάστηκε από την θλίψη και ο πρόγραμος «βάφτηκε» στο αίμα σε χωριό του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων Ηρακλείου. Το γλέντι το βράδυ της Πέμπτης είχε «ανάψει» ενώ οι καλεσμένοι γιόρταζαν και μοιράζονταν τη χαρά του ζευγαριού που ενώνεται με τα δεσμά του γάμου, όταν σύμφωνα με την αστυνομία έπεσαν μπαλωθιές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά 46χρονος.

Μετά τις μπαλωθιές στο χωριό επικράτησε αναστάτωση και ο άνδρας αιμόφυρτος μεταφέρθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΑΜΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ΠΡΟΓΑΜΟΣ ΒΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 46ΧΡΟΝΟΣ

Μάχη στην εντατική

Ο 46χρονος τραυματίας υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο από θωρακοχειρουργό, καθώς έφερε σοβαρό τραύμα στο θώρακα από σφαίρα, με πύλη εισόδου κάτω από την κλείδα και πύλη εξόδου στην πλάτη.Νοσηλεύεται δε στην εντατική του ΠΑΓΝΗ.

Στο χωριό επικρατεί αναστάτωση καθώς λίγο πριν το γάμο η χαρά επισκιάστηκε από το δυσάρεστο απρόοπτο.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια