default-image

Σε κρίσιμη κατάσταση η Βρετανίδα λόγω του επικίνδυνου αερίου

Κρήτη
Σε κρίσιμη κατάσταση η Βρετανίδα λόγω του επικίνδυνου αερίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, η 18χρονη Βρετανίδα που διασκέδαζε σε νυχτερινά καταστήματα στα Μάλια και που φέρεται να εισέπνευσε το αέριο γέλιο, με την ίδια να μεταφέρεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την νεαρή κοπέλα, με τους φίλους της που ήταν μαζί της τη μοιραία νύχτα, να λύνουν τη σιωπή τους, στις Αστυνομικές αρχές, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αρκετοί πάντως νέοι Βρετανοί που κάνουν τις διακοπές τους στα Μάλια φαίνεται πως έχουν αντικρίσει παρόμοιες εικόνες με χρήση του υποξειδίου του αζώτου στο τουριστικό θέρετρο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ - ΜΠΑΛΟΝΙ, ΣΤΗ ΜΕΘ 18ΧΡΟΝΗ

Πάντως τα στοιχεία γύρω από το αέριο γέλιου είναι εφιαλτικά.

Πριν λίγα χρόνια το υποξείδιο του αζώτου ξαναέγινε της μόδας στη Βρετανία, καθώς πωλούνταν σε πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου.

Περισσότεροι από 460.000 άνθρωποι ηλικίας 16 έως 24 το χρησιμοποιούσαν ως «ναρκωτικό», αριθμός που αντιπροσωπεύει το 7,6% αυτής της ηλικιακής ομάδας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ "ΜΠΑΛΟΝΙ"

Οι χρήστες του αναφέρουν ότι το «αέριο γέλιου» έχει την ίδια επίδραση με μία γραμμή κοκαΐνης. Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου King George στο Λονδίνο το υποξείδιο του αζώτου ευθύνεται για 17 θανάτους μεταξύ 2006 - 2012.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

Την ίδια ώρα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ρώσο τουρίστα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μετά τη κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών στη Ρωσία, τα οποία ωστόσο οδήγησαν στο θάνατο τη σύζυγο του.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News