default-image

Ευχάριστη εξέλιξη στην υγεία του Ρώσου τουρίστα

Κρήτη
Ευχάριστη εξέλιξη στην υγεία του Ρώσου τουρίστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ρώσο τουρίστα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μετά την κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών στη Ρωσία, τα οποία ωστόσο οδήγησαν στο θάνατο τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.

Ο Ρώσος που όπως αποκάλυψε η ΚΡΗΤΗ TV κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια τα οποία σκότωσαν τη σύζυγό του, φαίνεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του ΠΑΓΝΗ, ότι είναι θέμα χρόνου η μεταφορά του σε άλλο τμήμα του νοσοκομείου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΦΟΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΡΩΣΙΔΑ, ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΦΟΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΡΩΣΙΔΑ, ΣΤΗ ΜΕΘ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

Η διαδικασία αφύπνισης του 45χρονου τουρίστα στην εντατική ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής για να αποσωληνωθεί σταδιακά ο ασθενής.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος τουρίστας είχε έρθει με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους στο νησί. Ωστόσο η άτυχη γυναίκα μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο - όπου θα κατέλυε η οικογένεια στη Χερσόνησο - κατέρρευσε και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ωστόσο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι και ο σύζυγός της ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, στη ΜΕΘ του οποίου νοσηλεύεται ακόμη, σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε ότι αφορά στα παιδιά του ζευγαριού που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τη μάνα τους και είδαν τον πατέρα τους να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, βρίσκονται πλέον κοντά σε συγγενικά τους πρόσωπα προσπαθώντας να συνέλθουν από την εφιαλτική περιπέτεια, γεγονός όμως που θα τους πάρει πολύ καιρό αφού τους «σημάδεψε» για πάντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News