Κρήτη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Βρετανίδα τουρίστρια στην εντατική λόγω επικίνδυνου αερίου

Η τελευταία νύχτα των διακοπών της μετατράπηκε σε τραγωδία. Επικίνδυνο αέριο έστειλε 18χρονη στην εντατική.

Μια νέα υπόθεση σοκ με θύμα μια 18χρονη κοπέλα από τη Βρετανία συγκλονίζει στην περιοχή των Μαλίων όπου η άτυχη κοπέλα φαίνεται να πέρασε την τελευταία νύχτα των διακοπών της διασκεδάζοντας σε διαφορά νυχτερινά καταστήματα.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το neakriti.gr ηκοπέλα μεταφέρθηκε την Τρίτη χωρίς αισθήσεις αρχικά στο ιατρικό κέντρο της περιοχής και μετά στο ΠΑΓΝΗ όπου διαπίστωθηκε ότι βρισκόταν ήδη σε κώμα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το θύμα βρέθηκε σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολα αναστρέψιμη κατάσταση, είναι όπως φαίνεται τραγικές.

Εισέπνευσε αέριο γέλιου

Η 18χρονη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από την αστυνομική έρευνα εισέπνευσε laughing gas - , αέριο γέλιου, από μπαλόνια που κυκλοφορούν ευρέως στην περιοχή των Μαλίων. Ουσία που έχει αποδειχτεί επικίνδυνη δεν θεωρείται ωστόσο απαγορευμένη.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες από την παρέα της αναφέρουν πως πιθανότατα εισέπνευσε δυο μπαλόνια γι αυτό και οι συνέπειες ήταν  ραγδαίες και δραματικές.

Μάχη στην εντατική

Η 18χρονη βρισκόταν διασωληνωμένη μέχρι τα ξημερώματα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ τα μέλη της παρέας της κλήθηκαν να δώσουν καταθέσεις για τις κινήσεις τους τη μοιραία νύχτα λίγο πριν ταξιδέψουν για τη Βρετανία.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση ερευνάται με προσοχή από την αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από την ιατρική και ιατροδικαστική εξέταση στον οργανισμό της 18χρονης δεν φαίνεται να ανιχνεύεται κάποια άλλη ουσία πέρα από υψηλά επίπεδα διοξειδίου στοιχείο το οποίο συνεκτιμάται στην έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τη νεαρή κοπέλα στην εντατική.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια