default-image

Το αιματοβαμμένο σκηνικό όπου ο πατέρας σκότωσε γιο -vid

Κρήτη
Το αιματοβαμμένο σκηνικό όπου ο πατέρας σκότωσε γιο -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζουν οι εικόνες που καταγράφονται σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το σπίτι στο οποίο συντελέστηκε η οικογενειακή τραγωδία με θύμα έναν 58χρονο και θύτη τον 85χρονο πατέρα του.

Το αιματοβαμμένο σκηνικό και οι καταστροφές από τους εκατοντάδες πυροβολισμούς σε κάθε γωνιά του σπιτιού, στο οποίο είχε ταμπουρωθεί ο ηλικιωμένος μετά την πράξη του, μαρτυρούν το μέγεθος της τραγωδίας.

Η αυλαία της τραγωδίας στους Αγίους Θεοδώρους έχει πια πέσει και το αιματοβαμμένο σκηνικό στο σπίτι του πατέρα που σκότωσε τον ίδιο του τον γιο, παραμένει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

Το σπασμένο παράθυρο της κουζίνας από το οποίο επιχείρησε να μπει στο σπίτι ο άτυχος 58χρονος, μαρτυρά την αρχή της υπόθεσης που εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Με τον γιο να κείτεται νεκρός στην κουζίνα, ο τραγικός πατέρας που πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του, νομίζοντας ότι κάποιος κλέφτης μπήκε στο σπίτι του κι ότι ο ίδιος δέχεται πυρά, συνέχισε να πυροβολεί. Σε κάθε γωνιά υπάρχουν ίχνη από τις αμέτρητες σφαίρες. Η εικόνα θυμίζει συντρίμμια μετά από βομβαρδισμό…

Ακόμη πιο τραγική ήταν η εικόνα του 85χρονου χθες στον εισαγγελέα Χανίων. Ένας ηλικιωμένος με άνοια και σοβαρό πρόβλημα ακοής, που δεν αντιλαμβάνεται τι έχει διαπράξει.

Αύριο το πρωί ο 85χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων για να απολογηθεί. Λόγω της κατάστασης του ηλικιωμένου παραγγέλθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ο τραγικός πατέρας πυροβολούσε νομίζοντας ότι τον καταδιώκουν.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αναμένεται αύριο να αποφασίσουν για την τύχη του 85χρονου ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 58χρονου γιου του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News