default-image

Θρίλερ με τους δύο Χανιώτες που παραμένουν άφαντοι

Κρήτη
Θρίλερ με τους δύο Χανιώτες που παραμένουν άφαντοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμείωτη συνεχίζεται η αγωνία για τους συγγενείς των δύο συντοπιτών μας, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται τους τελευταίους μήνες. Ο λόγος για τον 38χρονο αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στα τέλη Απριλίου από περιοχή της Αθήνας, καθώς και τον 67χρονο Σταύρο Σαρτζετάκη, ο οποίος εθεάθη τελευταία φορά πριν από περίπου εννέα μήνες στην ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων.

Αμφότεροι οι εξαφανισθέντες κατάγονται από τα Χανιά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΛΟΥΒΕΡΑΚΗΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άφαντος από τον Οκτώβρη του 2016

Ο Σταύρος Σαρτζετάκης εξαφανίστηκε από το Βαφέ Αποκορώνου, στο νομό Χανίων, στις 14 Οκτωβρίου του 2016. Ο 67χρονος Κρητικός, η εξαφάνιση του οποίου έχει δηλωθεί και στο Silver Alert της "Γραμμής Ζωής", έχει δυσκολία στην κίνηση. Τα μάτια του είναι καστανά, έχει ύψος 1,85, ενώ είναι αδύνατος. Όπως έγινε γνωστό, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Σταύρος Σαρτζετάκης φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι και μπεζ μπουφάν. Μαζί του είχε ένα σακίδιο πλάτης, ενώ, όπως αναφέρεται στη "Γραμμή Ζωής", ο Χανιώτης αγνοούμενος, η ζωή του οποίου βρίσκεται σε κίνδυνο, πιθανότατα ταξίδεψε ακτοπλοϊκώς από την Κρήτη με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Σημειώνεται, εξάλλου, ότι απευθύνεται έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό για τον Σταύρο Σαρτζετάκη, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη Γραμμή SOS "1065".

Κανένα ίχνος του αρχιφύλακα

Ο δεύτερος Κρητικός, ο οποίος παραμένει άφαντος το τελευταίο διάστημα, και του οποίου η εξαφάνιση έχει επίσης δηλωθεί στο Silver Alert της "Γραμμής Ζωής", είναι ο Αντώνης Δημοτάκης. Ο 38χρονος αρχιφύλακας, με καταγωγή από τα Χανιά, εξαφανίστηκε στις 26 Απριλίου από την περιοχή της Καισαριανής, στην Αθήνα. Τον Δημοτάκη είδε τελευταίος ο αδελφός του που τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στην Καισαριανή, όπου διέμενε μόνος του. Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες ο αδελφός του αγνοούμενου, μιλώντας σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, ο Αντώνης εξαφανίστηκε αφήνοντας στο σπίτι του την ταυτότητά του, χρήματα, καθώς και τα κλειδιά του σπιτιού, αλλά και του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα πάντα με τον αδερφό τού Αντώνη Δημοτάκη, ο 38χρονος πήρε μαζί του μόνο το όπλο του. Ο αγνοούμενος Χανιώτης υπηρετούσε για χρόνια στην ΥΜΕΤ, ωστόσο την επομένη της εξαφάνισής του έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία (Άμεση Δράση). Ο Αντώνης Δημοτάκης είναι ξανθός (με ξυρισμένο κεφάλι όταν εξαφανίστηκε) και γαλάζια μάτια, ενώ έχει ύψος 1,84. Σύμφωνα με τον αδερφό του, το διάστημα πριν την εξαφάνισή του ήταν λίγο στρεσαρισμένος, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Εξάλλου, ο αδελφός του Αντώνη Δημοτάκη ανέφερε ότι ο 38χρονος συνήθιζε να πηγαίνει μόνος του στον Υμηττό ή στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα, όπου γυμναζόταν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News