default-image

Αεροδρόμιο Χανίων: "Ουρές, ζέστη, αναμονή & πανάκριβα σνακ"

Κρήτη
Αεροδρόμιο Χανίων: "Ουρές, ζέστη, αναμονή & πανάκριβα σνακ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου το οποίο αποκαλείται «αηδιαστικά βρόμικο», τώρα «χτυπούν» το αεροδρόμιο Χανίων. Συγκεκριμένα δεύτερο στη λίστα των χειρότερων αεροδρομίων στην Ευρώπη (Worst Airports in Europe 2016) και 6ο στη λίστα με τα χειρότερα για τη συνολική εμπειρία (Worst Airports for Overall Experience) αεροδρόμια κατατάσσεται το 2016 το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων.

Οι περιγραφές των επιβατών και η σκληρή κριτική έχουν προκαλέσει σάλο και έντονες αντιδράσεις.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΣΤΟ "ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ, ΒΡΟΜΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ"

"Μια ώρα αναμονή"

«Έπρεπε να παραμείνουμε στη γραμμή για μία ώρα για να πάρουμε τις κάρτες επιβίβασής μας, άλλα 20 λεπτά για να αφήσουμε τις αποσκευές μας και τέλος για 15 λεπτά για τον έλεγχο ασφαλείας», επισημαίνει ένας από τους ξένους ταξιδιώτες στον μεγαλύτερο ξένο ιστότοπο αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών αεροδρομίων και αερομεταφορέων.

Η σκληρή κριτική ταξιδιώτη

Και τα «καρφιά» για το αεροδρόμιο συνεχίζονται με αναφορές στις τιμές των προϊόντων που διατίθενται μέχρι την έλλειψη κλιματισμού:

"Πανάκριβα τα προϊόντα"

 «Τον περασμένο χρόνο, το αεροδρόμιο των Χανίων δεν ήταν ένα από τα χειρότερα αεροδρόμια. Φέτος, εντούτοις, αυτοί που ψήφισαν έχουν να πουν για το "κουρασμένο" αυτό αεροδρόμιο. Μεγάλες ουρές, χαοτικοί έλεγχοι από τους "σεκιουριτάδες" εκνευρίζουν τους ταξιδιώτες με την άφιξή τους εκεί. Κι όταν περάσεις τελικά τους ελέγχους, δεν υπάρχει κάποια σημαντική βελτίωση. Με έναν βασικό πωλητή τροφίμων, που πουλά μέτρια σάντουιτς σε διογκωμένες τιμές, είναι απίθανο να πειστείτε να αγοράσετε κάποιο γεύμα. Οι καρέκλες είναι επίσης περιορισμένες, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα "μείνετε κολλημένοι" ακουμπώντας σε κάποιον τοίχο ή θα καθίσετε σε ένα λιγότερο επιθυμητό… πάτωμα. Η έλλειψη κλιματισμού κάνει τα πράγματα χειρότερα για εκείνους που περνούν αρκετό χρόνο εδώ, δεδομένου ότι οι τοπικές θερμοκρασίες είναι συχνά πολύ πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου», αναφέρει η ιστοσελίδα «sleepinginAirports» για το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων.

"Στα 10 χειρότερα το αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης"

Υπενθυμίζτεια ότι σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση του αερολιμενάρχη Γιώργου Πλιάκα μέσω του Ράδιο 9,84 σε δημοσίευμα ιστότοπου που φέρνει το αεροδρόμιο Ηρακλείου στη λίστα με τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης και με τις περιγραφές: ''Αεροδρόμιο αηδιαστικά βρόμικο, βρόμικες τουαλέτες, αφιλόξενο προσωπικό, κακός κλιματισμός, ασύρματο δίκτυο που δεν λειτουργούσε, αναμονή στον καυτό ήλιο, αφιλόξενο για τα άτομα με κινητικά προβλήματα''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News