default-image

Με αγκαλιές, χαμόγελα και αγωνία τα αποτελέσματα (photos)

Κρήτη
Με αγκαλιές, χαμόγελα και αγωνία τα αποτελέσματα (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αγκαλιές, χαμόγελα και δάκρυα χαράς, αλλά και αγωνίας είδαν οι μαθητές τις βαθμολογίες τους από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017.

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής, αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας.

Έτσι, «τέλος» δόθηκε στην αγωνία τόσο των υποψηφίων, όσο και των οικογενειών, αλλά και των φίλων τους, έως ότου, βέβαια, να ανακοινωθούν και οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν προς το τέλος Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται να εκδοθούν και στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς φέτος οι εξετάσεις ξεκίνησαν αργότερα από τα προηγούμενα χρόνια.

Ενώ και φέτος δίνεται η δυνατότητα στους υποψήφιους να δουν τις βαθμολογίες τους και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Μέχρι τις 14 Ιουλίου τα μηχανογραφικά

Από την ερχόμενη Πέμπτη και μετά όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, έως και την Παρασκευή 14 του μήνα.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News