Κρήτη

Μια ημέρα έμεινε για το YouTruck Fiesta στο Παγκρήτιο

Μία ημέρα έμεινε για το πολυαναμενόμενο 4o YouTruck Fiesta Summer Edition, το οποίο ανοίγει αυλαία στις 1 & 2 Ιουλίου, στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, το YouΤruck Fiesta θα φιλοξενήσει κοινό και επαγγελματίες σε μια καλοκαιρινή γιορτή που θα τα έχει όλα.

Το  4ο YouTruck Fiesta θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται ημερίδα στις 11 το πρωί του Σαββάτου με θέμα: «Οδική Ασφάλεια «Οφέλη για την Κοινωνία και την Οικονομία» όπου τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη θα εκπροσωπήσει με χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Τεχνικών Έργων Νίκος Ξυλούρης. Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι εκπρόσωποι από το Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» .

Παρουσιάσεις και σεμινάρια, διαγωνισμοί φορτηγών, test drives, ιστορικά οχήματα, Mega Bazaar μεταχειρισμένων και ένα γνήσιο κρητικό γλέντι είναι λίγα μόνο από όσα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Οδική Ασφάλεια, την πρόληψη και τους κανόνες που δεν πρέπει να ξεχνούν, καθώς και να βιώσουν υψηλής τεχνολογίας προσομοιωτές, οι οποίοι καθιστούν την επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση πιο άμεση και αποτελεσματική. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους μικρούς μας φίλους.

Στον εκθεσιακό χώρο το κοινό μπορεί να επισκεφτεί τα εκθεσιακά περίπτερα και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις του κλάδου, για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ μπορεί να απολαύσει συναρπαστικούς διαγωνισμούς φορτηγών, test drives, ιστορικά οχήματα και συναυλίες, σε ένα πλούσιο διήμερο.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης σε κρητικό έδαφος είναι η συνέχεια της προσπάθειάς μας για συσπείρωση του κλάδου του επαγγελματικού οχήματος απ' άκρη σε άκρη στην Ελλάδα. Η Κρήτη αποτελεί εξάλλου μια σημαντική αγορά στον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος, με το Εμπόριο και τον Τουρισμό να αποτελούν τους ισχυρότερους τομείς της Κρητικής Οικονομίας.

Το 4ο YouTruck Fiesta θα αποτελέσει ένα B2B επαγγελματικό forum, μια πλατφόρμα επαφής και καλύτερης γνωριμίας με τον τοπικό κλάδο και τις ιδιαίτερες ανάγκες της Κρητικής αγοράς επαγγελματικού οχήματος, αλλά και ένα B2C σημείο συνάντησης ανάμεσα σε εταιρίες και τελικούς καταναλωτές.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στο μεγαλύτερο πανελλαδικό φεστιβάλ για το επαγγελματικό όχημα σε κόστη προσαρμοσμένα στις σημερινές συνθήκες, να προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να επενδύσετε σε νέες συνεργασίες, σε ένα γιορτινό κλίμα με άρωμα Κρήτης.

Σχόλια