Κρήτη

Μετά από μάχη," έσβησε" ο χτυπημένος αγρότης του τρακτέρ

Έδωσε γενναία μάχη στην εντατική και σε κλινική του ΠΑΓΝΗ για περίπου 60 ημέρες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερεο ηλικιωμένος από το Ροτάσι.

Έδωσε γενναία μάχη στην εντατική και σε κλινική του ΠΑΓΝΗ για περίπου 60 ημέρες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του Γιάννη Βελεγράκη από το χαμό του 73χρονου ο οποίος είχε καταπλακωθεί από τρακτέρ. Η οικογένειά , φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρετούν την Τρίτη 27/06 στις 11 το πρωί στην εκκλησία Αγίων Αναργύρων στο Ροτάσι.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον ηλικιωμένο άνδρα ο  οποίος είχε πάει για τις συνηθισμένες δουλειές της ημέρας στο χωράφι του , αλλά δεν φανταζόταν την τραγική κατάληξη . Ο ίδιος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στο Ροτάσι και το ατύχημα «σήμανε» και η αντίστροφη μέτρηση για την κατάσταση της υγείας του.

Αρχικά εισήχθη στην εντατική όπου παρέμεινε για καιρό και όλοι ήλπιζαν ότι θα ξεπερνούσε το πρόβλημα υγείας. Στη συνέχεια βγήκε από την εντατική υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις ,νοσηλεύτηκε σε κλινική του νοσοκομείου, αλλά υπέστη ανακοπή που οδήγησε και στο θάνατό του.

Ο χαμός του προκαλεί θλίψη στα 6 παιδιά του ωστόσο μέσα στον πόνο της η οικογένεια του εκλιπόντος ευχαριστεί θερμά όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη βοήθεια που προσέφεραν στον άνθρωπό τους.

Ο 73χρονος που ήταν γνωστός σε όλους ως «Τσιριντανογιάννης» ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια