default-image

Εκτός κινδύνου πλέον η Κατερίνα Βράνα -τι λέει η οικογένεια

Κρήτη
Εκτός κινδύνου πλέον η Κατερίνα Βράνα -τι λέει η οικογένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Βρανά παραμένει στο νοσοκομείο, από τα τέλη Απριλίου, όμως πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η οικογένειά της, σε ανακοίνωση για την εξέλιξη της υγείας της, σημειώνει ότι η ηθοποιός θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επανέλθει πλήρως.

Ακόμη, εκφράζεται η ευγνωμοσύνη της Κατερίνας Βρανά για τα μηνύματα στήριξης, τα οποία της φτιάχνουν το κέφι, όπως σημειώνει η οικογένειά της.

Η ηθοποιός βρισκόταν στη Μαλαισία, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα, αλλά εξαιτίας της καθυστερημένης διάγνωσης υπέστη οξεία περιτονίτιδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΡΑΝΑ

Υπενθυμίζεται πως η αγαπημένη κωμικός πριν από λίγες ημέρες περιόδευσε στη Κρήτη με την παράστασή της "About Sex".Μάλιστα, στα πλαίσια της παρουσίας της στο νησί είχε παραχωρήσεις συνεντεύξεις στα μέσα του Ομίλου της Κρήτη tv (Ράδιο984,Νέα Κρήτη, Κρήτη tv).

Παρακολουθήστε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει, στην εκπομπή "Ανδριανή" της ΚΡΗΤΗ TV.

Ποια είναι η Κατερίνα Βρανά

Η Κατερίνα Βρανά είναι Ελληνίδα κωμικός που ζει μεταξύ Λονδίνου κι Αθήνας και κάνει stand-up comedy στα Αγγλικά και στα Ελληνικά σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλία. Οι δύο σόλο παραστάσεις της «Φέτα Με Την Βασίλισσα» και "About Sex" έχουν γίνει sold out σε Λονδίνο κι Αθήνα, ενώ απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές στα διεθνή φεστιβάλ Εδιμβούργου και Μελβούρνης.

Η Βρανά είναι μια εκ των ιδρυτών του Angel Comedy, ενός από τα πιο επιτυχημένα comedy club του Λονδίνου και επίσης άνοιξε και «τρέχει» το μοναδικό comedy club στην Αθήνα, το Gazi Comedy Club.

Το CNN την κατέταξε στις 13 γυναίκες κωμικούς που πρέπει να δεις. Τον Δεκέμβριο του 2016 βγήκε 3η στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand-up comedy του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο στον Κόσμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News