Κρήτη

"Ροζ": Βάζει το Ηράκλειο στους πιο ερωτικούς ρυθμούς!

Με τα… βέλη της «χτυπάει» για πρώτη φορά η μουσική παράσταση «Ροζ» το Ηράκλειο και υπόσχεται να το βάλει στους πλέον ερωτικούς ρυθμούς, σε ιστορίες αγάπης με καλοκαιρινή διάθεση!

Έτσι λοιπόν, συνεχίζοντας την πορεία του το «Ροζ» συναντάει τον πολυτάλαντο ηθοποιό Ορέστη Τζιόβα και έρχεται στο Ηράκλειο!

Η αγάπη, η χημεία, ο έρωτας και η ανεμελιά τους κρατάει… μαζί! Ο λόγος όχι μόνο για το - επί σκηνής(;) - ζευγάρι, αλλά και όλη την ομάδα του «Ροζ», μία ομάδα που μας υπόσχεται ένα πολύ αγαπημένο καλοκαίρι!

Δύο νέα παιδιά συναντιούνται και μέσα από αγαπημένα τραγούδια (της Ελληνικής Έντεχνης και όχι μόνο μουσικής σκηνής) αφήνουν να εξελιχθεί η… συναισθηματική τους πορεία! Μία πορεία που τα κόκκινα και τα λευκά δεν έχει παρά να τα κάνει «ΡΟΖ».

Είναι live, δεν είναι θέατρο. Η ίδια η μουσική αφήνεται να οδηγήσει την ιστορία με τους σεναριακούς διαλόγους / μονολόγους να διαρκούν «τόσο, όσο».

Το Ηράκλειο βάφεται… «ΡΟΖ»

Mετά από τις πολύ επιτυχημένες του παρουσιάσεις τόσο στα Χανιά όσο και πρόσφατα στην Κέρκυρα, τo «Ροζ» έρχεται με… καλοκαιρινή διάθεση για πρώτη φορά στο Ηράκλειο!

Το ραντεβού είναι το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 22:30 στην νέα, πρότυπη μουσική σκηνή BOFOR Club Live  (Δοκός Μποφόρ 10)!

Εκεί, θα δούμε και θα ακούσουμε τους:

Πέτρος Αντωνιάδης | Τραγούδι, Κιθάρα

Γιούλη Κατσιμπίρη | Τραγούδι

Νίκος Κούσης| Πλήκτρα

Στέλιος Λαδόπουλος | Κιθάρα

Λευτέρης Παπαδάκης | Μπάσο

Παντελής Κιάσσος | Τύμπανα

Special Guest: ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΖΙΟΒΑΣ

RSVP: 697 402 0550

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Ροζ» αλλά και για επερχόμενες εμφανίσεις, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του στο facebook: www.facebook.com/RozConcert

#ROZCONCERT | www.rozconcert.com

Σχόλια