Κρήτη

"Φαρ Ουέστ", "έπεσαν" πυροβολισμοί τραυματίζοντας δύο

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» τα ξημερώματα σε μπαρ στην παραλιακή του Ηρακλείου, όπου σημειώθηκε απίστευτο περιστατικό. Πυροβόλησαν εν ψυχρώ άνδρα και τραυμάτισαν δεύτερο.

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» τα ξημερώματα σε μπαρ στην παραλιακή του Ηρακλείου, όπου σημειώθηκε απίστευτο περιστατικό. Κανείς δεν φανταζόταν ότι η βραδιά θα κατέληγε σε αιματηρό επεισόδιο.

Άνδρας δεν δίστασε να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει τραυματίζοντας 34χρονο ο οποίος άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους.

Πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο

Η σφαίρα φαίνεται ότι εξοστρακίστηκε τραυματίζοντας -ελαφρύτερα όμως- και έναν 36χρονο άνδρα. Μάλιστα μπροστά στο περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν και μια εγκυμονούσα που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Πανικός από τη δράση πιστολέρο

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και άναυδοι όλοι είδαν αιμόφυρτο τον άνδρα στο πάτωμα και έντρομο το δεύτερο τραυματία, ενώ διερευνάται εάν ο δράστης ήταν ένας ή περισσότεροι.Ο 34χρονος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.Το δεύτερο άνδρα μετέφεραν οι δικοί του στο νοσοκομείο.

Ο ή οι πρωταγωνιστές του απίστευτου περιστατικού αναζητούνται από την αστυνομία.

Σχόλια