Κρήτη

Χανιά: Δράσεις κατά των ναρκωτικών από φορείς της πόλης

Το μήνυμα της ευαισθητοποίησης όλων ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών στέλνουν για ακόμη μία φορά φορείς των Χανίων, οι οποίοι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών συνδιοργανώνουν μία σειρά από δράσεις.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 25 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας παλαίμαχων στο γήπεδο Μοναχής Ελιάς και τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου, θα γίνει διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στην πλατεία της δημοτικής αγοράς και έξω από το δημαρχείο, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας διοργανώνεται πεζοπορία με δάδες στο παλιό λιμάνι της πόλης.

Τις εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν με μουσική εκδήλωση από το μουσικό σχολείο Χανίων στο Γυαλί Τζαμισί και δρώμενα στον Επιπρομαχώνα Σαν Σαλβαντόρ, συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, το ΕΣΥΝ, το ΚΕΘΕΑ, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών και ο ΟΚΑΝΑ.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελευθερία Αλιφιεράκη, απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στις δράσεις, με μήνυμα την ελπίδα και τη δύναμη για μία ζωή χωρίς ναρκωτικά.

«Ο Δήμος Χανίων στηρίζει όλους τους φορείς, που δραστηριοποιούνται στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων, διοργανώνοντας σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση. Θα είμαστε όλοι εκεί», τονίζει, σε δήλωσή της, η κ. Αλιφιεράκη.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια