Κρήτη

Αγωνία για τους 2 ποδοσφαιριστές, "παλεύουν" στην εντατική

Κατα τραγική ειρωνεία και οι δύο είναι αθλητές και οι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από τροχαία στο Ηράκλειο. Αγωνία για το Φραγκίσκο και το Στέργιο.

 Αγωνία όχι μόνο για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών αλλά και για τους φιλάθλους αφού δύο αθλητές του Ηρακλείου δίνουν την μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Συγγενείς και αθλητικοί παράγοντες αγωνιούν για την πορεία της υγείας και ανυπομονούν να τους δουν να επανέρχονται, όχι μόνο ξανά κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και στα γήπεδα.

Για έκτη ημέρα παλεύει στην εντατικήο Στέργιος Τσικολιδάκης, που ενεπλάκη την προηγούμενη Πέμπτη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Θωμά. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που ανήκει στο δυναμικό της Δαμάστας τραυματίστηκε σοβαρά και εισήχθη εσπευσμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Για 6η ημέρα στην εντατική ο Στέργιος

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκη που μίλησε στο neakriti.gr «o τραυματίας έφερε τραύματα στo κεφάλι νοσηλεύεται για έκτη μέρα στη ΜΕΘ. Βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση των γιατρών, οι οποίοι παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την κατάσταση της υγείας του».

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΦΡ.ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Στη ΜΕΘ και ο Φραγκίσκος

Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται και ο 24χρονος Φραγκίσκος Φανουράκης που τραυματίστηκε χθες όταν ενεπλάκη σε τροχαίο έξω από το κολυμβητήριο Μοιρών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής των Μοιρών δε φέρει τραύματα στο κεφάλι, καθώς φορούσε κράνος αλλά τα τραύματα επικεντρώνονται στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με τον κ.Φανουργιάκη ο «ο τραυματίας είχε τραύματα στην κοιλιακή χώρα , εγχειρίστηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ενηλίκων υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Οι γιατροί θα παρακολουθούν για τα επόμενα 24ωρα την εξέλιξη της υγείας του».

Σχόλια