default-image

"Ξεχειλίζει" η οργή για το μόλο για 4 δεξαμενόπλοια (video)

Κρήτη
"Ξεχειλίζει" η οργή για το μόλο για 4 δεξαμενόπλοια (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές άναψε στον δήμο Μαλεβιζίου έγγραφο του υπουργείου Περιβάλλοντος με το οποίο ζητείται από διάφορες υπηρεσίες η έγκριση μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή μόλου 482 μέτρων στα Λινοπεράματα για την εξυπηρέτηση 4 δεξαμενόπλοιων!

Εξέλιξη που πυροδότησε αντιδράσεις από το δημοτικό συμβούλιο για τα σχέδια του Οργανισμού Λιμένος, με τον Κώστα Μαμουλάκη να κάνει λόγο για μεθόδευση του θέματος, παρά το γεγονός ότι δήμος και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δίνουν μάχη για την οριστική απομάκρυνση όλων των οχλουσών εγκαταστάσεων από την περιοχή.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΜΑΘΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ

Στις αρνητικές επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην τουριστική περιοχή από την κατασκευή και λειτουργία του προβλήτα, αναφέρονται δήμαρχος και επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μην προχωρήσει όπως τονίζουν το καταστρεπτικό αυτό έργο για την ευρύτερη περιοχή της Αμμουδάρας.

Το ζήτημα το οποίο έχει κάνει άνω κάτω τον δήμο Μαλεβιζίου θα τεθεί επι τάπητος σε σύσκεψη με την Περιφέρεια Κρήτης ώστε να υπάρξει κοινή γραμμή αντίδρασης στον επίμαχο σχεδιασμό ο οποίος θα βάλει όπως ανέφεραν την ταφόπλακα στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News