Κρήτη

Εξαφανίστηκε 72 ώρες αλλά βρέθηκε με απίστευτο τρόπο η Πιπίνα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη της οικογένειας της 76χρονης Δέσποινας Πλουσάκη. Η Πιπίνα που αναστάτωσε όλη την Κρήτη βρέθηκε με απίστευτο τρόπο.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη της οικογένειας της 76χρονης Δέσποινας Πλουσάκη- Αγγελάκη. Η Πιπίνα όπως την αποκαλούν όσοι την γνωρίζουν, μπορεί να αναστάτωσε όλη την Κρήτη καθώς τα ίχνη της χάθηκαν  μυστηριωδώς την Πέμπτη, αλλά εμφανίστηκε μόνη της το πρωί της Κυριακής αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να παραμείνει άγνωστο που, κρυμμένη για 72 ώρες και παρα το γεγονός ότι την αναζητούσαν δεκάδες εθελοντές πυροσβέστες, διασώστες και ο ανιχνευτής σκύλος της ΕΜΑΚ με το όνομα «Ελπίς».

Για τον εντοπισμό της 76χρονης είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ήταν διψασμένη και εξαντλημένη

Όπως περιγράφει ο αδερφός της Γιάννης Αγγελάκης μόλις μπήκε στο σπίτι της διαπίστωσαν ότι τα ρούχα της ήταν γεμάτα αγριόχορτα καθώς προφανώς προσπάθησε να ξεκουραστεί σε υπαίθριο χώρο ή όπου περιπλανήθηκε .

Η ίδια -που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας- δεν μπόρεσε να δώσει καμία εξήγηση στους δικούς της παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους.Ζήτησε μόνο δύο λίτρα νερό αφού ήταν διψασμένη, πεινασμένη, φανερά αδυνατισμένη και εξαντλημένη από την περιπέτειά της και θέλησε να αναπαυτεί.

Αφού ηρεμήσει και συνέλθει αναμένεται να δώσει εξηγήσει για όσα συνέβησαν και την κράτησαν τρεις μέρες μακριά από το σπίτι και την οικογένειά της.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια