default-image

Κοριτσάκι χάθηκε από τους γονείς του, το εντόπισαν αγρότες

Κρήτη
Κοριτσάκι χάθηκε από τους γονείς του, το εντόπισαν αγρότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μικρό κορίτσι βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του σήμερα το πρωί σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή Γαβρίλη, στον παλιό επαρχιακό Ιεράπετρα- Μύρτου.

Το κοριτσάκι που είχε μαζί του και ένα σκυλάκι, εντόπισαν οι δύο αγρότες της περιοχής και αμέσως κίνησαν τις απαραίτητες διαδικασίες.

Ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λασιθίου αλλά και κοινωνική λειτουργός για να βρεθούν στο σημείο που είναι το μικρό παιδί και είναι απολύτως ασφαλές.

Το κοριτσάκι πάντως που δεν μιλάει Ελληνικά, δεν φέρει τραύματα και για το οποίο δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση, δεν ήταν φοβισμένο όταν βρέθηκε και σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει χαθεί από την οικογένεια του.

Τέλος στην περιπέτεια του παιδιού , βρέθηκαν οι γονείς .

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες , ήδη ενημερωθήκαν και οι γονεί του παιδιού καθώς το κοριτσάκι αναγνώρισε ζευγάρι οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία που διαμένει στη συγκεκριμένη περιοχή και ευθύς αμέσως πήρε τηλέφωνο τους γονείς.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες το παιδάκι είχε πάει στη γιαγιά μαζί με το αδερφάκι το, αφού οι γονείς του εργάζονται, και κάποια στιγμή, άγνωστο πώς ξέφυγε της προσοχής με αποτέλεσμα να βρεθεί να περιφέρεται στο δρόμο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News