default-image

Άσπρο Κάρβουνο: Το νέο τραγούδι Ψαραντώνη με Λουπάση - vid

Κρήτη
Άσπρο Κάρβουνο: Το νέο τραγούδι Ψαραντώνη με Λουπάση - vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτέλους στη μουσική αγορά το νέο τραγούδι του κορυφαίου λυράρη της Κρήτης, Ψαραντώνη με τον γνωστό κιθαρίστα, Μάριο Λουπάση το οποίο κυκλοφόρησε με τίτλο "Άσπρο Κάρβουνο."

Μάλιστα ο Μάριος Λουπάσης ο πολυτάλαντος μουσικός είχε παραχωρήσει προ ημερών συνέντευξη στο neakriti.gr όπου και άνοιξε την καρδιά του για τη συνεργασία του με τον δάσκαλο , όπως τον αποκαλεί, Ψαραντώνη.

Στα 31 του πλέον ο γνωστός κιθαρίστας Μάριος Λουπάσης κάνει ένα όνειρο του πραγματικότητα , συνεργάζεται με τον Ψαραντώνη (αν και δεύτερη φορά κάθε μία είναι ξεχωριστή και μοναδική ) για μια δισκογραφική δουλειά για την οποία οι καλά γνωρίζοντες κάνουν λόγο για μια καταπληκτική συνεργασία.  

Μία φίλη του έφυγε… νωρίς και σε αυτήν είναι αφιερωμένο το τραγούδι του Μάριου με τον Ψαραντώνη που όταν ο τελευταίος παίρνει το μικρόφωνο τραγουδάει με νόημα: ΗΛΙΕ  ΜΟΥ ΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΣ ΓΗΣ  ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝΕ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΝΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΌΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΛΥΡΑΡΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΡΟΚΑ ΜΑΡΙΟ ΛΟΥΠΑΣΗ

Απολαύστε το 'Άσπρο Κάρβουνο".

Στίχοι: Μάνια Μεσσαριτάκη. Μουσική: Μάριος Λουπάσης . Φωνή : Ψαραντώνης.  Κιθάρες/Λαούτο/Δοξάρια/φωνή : Μάριος Λουπάσης. Πιάνο : Γιώργος Ρεντόπουλος. Κρουστά : Αντώνης Γεωργακίου. Μίξη : Σταύρος Σκαλιδάκης. Master : Δημήτρης Ρετουνιώτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News