Κρήτη

Έγινε "λιώμα" μέσα στο αεροπλάνο που ήρθε Κρήτη

Η αλλοδαπή, ήπιε τόσο πολύ που έχασε τις αισθήσεις της και κλήθηκε το ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά της στο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης.

Όχι μόνο τα ήπιε μέσα στο αεροπλάνο, αλλά βρέθηκε ένα βήμα πριν την «τελική πτώση», μια αλλοδαπή επιβάτης αεροσκάφους το οποίο και προσγειώθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από τη Ρωσία.

Η αλλοδαπή, πιθανότατα Ρωσίδα, ήπιε τόσο πολύ που έχασε τις αισθήσεις της προκαλώντας μικρής έκτασης αναστάτωση εντός του αεροσκάφους.

Αμέσως τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου ασθενοφόρο να μπει στην πίστα του «Ν.Καζαντζάκης» για την άμεση μεταφορά της μεθυσμένης γυναίκας, στο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης. Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είχε επαφή με το περιβάλλον.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος, μέσα στην καμπίνα έσπευσε ο γιατρός του αεροδρομίου και στη συνέχεια με τη βοήθεια διασωστών του ΕΚΑΒ, η γυναίκα παρελήφθη με φορείο και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

"Με ειδοποίησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί για μία επιβάτη που χρειάζεται βοήθεια. Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε και άδειασε από επιβάτες, ανέβηκα για να δω την γυναίκα και σε τι κατάσταση βρισκόταν. Δεν ενέπνεε ιδιαίτερη ανησυχία η κατάσταση της αλλά σίγουρα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπως και έγινε, αναφέρει στο neakriti.gr,  ο γιατρός του νοσοκομείου κ. Γ.Τσαμπανάκης που ήρθε σε επάφη με τη γυναίκα η οποία είχε μαζί και την κόρη της.

Της χορήγησαν αμέσως ορό ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο αφού προηγουμένως επανέλθει πλήρως, με την ιδια αναμφισβήτητα να θυμάται μια για πάντα αυτήν την απρόσμενη περιπέτεια στον άερα.   

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια