Κρήτη

Ο Λ. Αυγενάκης για την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.

«Τιμούμε τους αποστράτους που αποτελούν την ιστορία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτούς που μέσα από την πορεία τους αποτελούν λαμπρό παράδειγμα και δείχνουν τον δρόμο στους νεότερους συναδέλφους τους», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γραμματέα ΠΕ ΝΔ καιβουλευτής Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Αυγενάκη:

«Η Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ που συμπίπτει με την εορτή των Αγίων Πάντων έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία καθώς σήμερα, τιμούμε όλους εκείνους τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, τους αφανείς ήρωες που υπηρέτησαν με σθένος την ελληνική κοινωνία και υπήρξαν φρουροί της ευνομίας και της ευταξίας.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της πολιτείας, αλλά και της κοινωνίας της προσφοράς όλων όσων τιμούμε σήμερα.

Τιμούμε τους αποστράτους που αποτελούν την ιστορία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτούς που μέσα από την πορεία τους αποτελούν λαμπρό παράδειγμα και δείχνουν τον δρόμο στους νεότερους συναδέλφους τους.

Είμαστε υπερήφανοι για όλους εκείνους που υπηρέτησαν τις αρχές και τις αξίες του Σώματος και αυτό κρατάμε ως παρακαταθήκη».

Σχόλια