default-image

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας για τον ομαδικό βιασμό, ράκος η κοπέλα

Κρήτη
Καταπέλτης ο Εισαγγελέας για τον ομαδικό βιασμό, ράκος η κοπέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας κ.Γαλήνας στην τελική ευθεία της δίκης με κατηγορούμενους Βρετανούς για ομαδικό βιασμό στα Μάλια το 2015. Ο εισαγγελέας πρότεινε το μεσημέρι της Παρασκευής να κριθούν ένοχοι για ομαδικό βιασμό οι δύο Βρετανοί λέγοντας ότι με την κατάθεση της παθούσας αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

    Στηλίτευσε ακόμη αυστηρά την συμπεριφορά των κατηγορουμένων, παρά το γεγονός ότι οι δύο νεαροί αρνούνται τις πράξεις τους και υποστήριξαν ότι τράπηκαν σε φυγή επειδή τους κυνηγούσαν χωρίς λόγο και αιτία.

   Η νεαρή Βρετανίδα πάντως που υποστηρίζει ότι υπήρξε θύμα βιασμού ακόμη αδυνατεί να συνέλθει από τα γεγονότα που όπως λέει άλλαξαν για πάντα τη ζωή της .

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ

Η υπόθεση

Το καταγγελλόμενο συμβάν έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2015: Η 18χρονη -τότε- κοπέλα είχε έρθει στην Κρήτη από την πατρίδα της για διακοπές.  Στα Μάλια βρίσκονταν εκείνη την περίοδο και οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι επίσης παραθέριζαν στην Κρήτη με την παρέα τους.

Η 20χρονη σήμερα γυναίκα διασκέδαζε με τους νεαρούς (αμφότεροι 22 ετών σήμερα) σε μπαρ των Μαλίων, όπου φέρονται να κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όπως καταγγέλλει η κοπέλα, κάποια στιγμή αποχώρησαν μαζί από το μαγαζί και οι δυο νεαροί την οδήγησαν σε δωμάτιο, όπου τη βίασαν. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η ίδια προσπάθησε να αντισταθεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News