default-image

«Ομαδικά» προσπάθησαν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο

Κρήτη
«Ομαδικά» προσπάθησαν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά 17 άτομα προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης».

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, συνέλαβαν δεκαεπτά αλλοδαπούς ηλικίας από 18 έως 47 ετών και ακόμα τρείς ανήλικους αλλοδαπούς και συγκεκριμένα ένας υπήκοος Παλαιστίνης, έξι υπήκοοι Ιράν, δύο υπήκοοι Ερυθραίας, τέσσερις υπήκοοι Συρίας, πέντε υπήκοοι Αφγανιστάν, μια υπήκοος  Γουινέας και ένας υπήκοος Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Δανίας, Τσεχίας, Αλβανίας, Ισπανίας, Ερυθραίας και Βελγίου, προκειμένου να ταξιδέψουν με προορισμό την Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο,  Ελβετία και Γαλλία.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News