default-image

«Θερμή» νύχτα με φλεγόμενα αυτοκίνητα στην Κρήτη (photos - video)

Κρήτη
«Θερμή» νύχτα με φλεγόμενα αυτοκίνητα στην Κρήτη (photos - video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στη διάρκεια της νύχτας καθώς δύο αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις φλόγες σε Χανιά και Ηράκλειο, προκαλώντας λύπη στους ιδιοκτήτες τους που δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν.

Φωτιά από κάδο επεκτάθηκε σε τζιπ

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στις 05:10 τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό ΧαριλάουΤρικούπη. Στις φλόγες παραδόθηκε πλαστικός κάδος αλλά γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και παρακείμενο όχημα.

Δείτε το βίντεο με την έρευνα που έγινε στο χώρο:

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης το είχε παρκάρει σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σπίτι του χωρίς να μπορεί να φαναστεί τι θα επακολουθούσε.

Στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο τζιπ. Η κατάσβεση ολοκληρώθηκε μισή ώρα αργότερα ενώ προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_cq7qjwdq/

Στις φλόγες δεύτερο ΙΧ

Η δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε μία ώρα αργότερα από την πρώτη στην οδό Κνωσσού στον Άη Γιάννη στο Ηράκλειο. Στις φλόγες τυλίχθηκε ΙΧ ωστόσο ουσιαστικά η φωτιά είχε ολοκληρώσει το καταστροφικό της «έργο» όταν έφτασαν οι 3 πυροσβέστες με 1 όχημα και ο ιδιοκτήτης είχε ήδη σβήσει τη φωτιά.

Τα αίτια διερευνά το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Βίντεο- φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News