Κρήτη

Φωτιά σε ραδιοφωνικό σταθμό, τι αναφέρουν οι υπεύθυνοι

Η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε studio ραδιοφωνικού σταθμού στην Ιεράπετρα είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει σημαντικές ζημιές.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε studio ραδιοφωνικού σταθμού , ΗΧΩ fm 99,8,   στην Ιεράπετρα είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει σημαντικές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη  μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, σε κεντρικό δρόμο της Ιεράπετρας και συγκεκριμένα επί της πλατείας Ελευθερίας.

 Έσπευσε πυροσβεστικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής με 3 άνδρες που σε λιγότερο από μία ώρα κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο .

Ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει με τη φωτιά να έχει καταστρέψει μεταξύ άλλων ένα πολυμηχάνημα link,ηλεκτρονικό υπολογιστή, cd's, αρχεία και ηλεκτρολογικό εξοπλισμός.

Τα αίτια εκδήλωσης παραμένουν άγνωστα και ήδη έχει αναλάβει να τα διερευνήσει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

Εκπρόσωπος του σταθμού σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο  Facebook αναφέρει:

"Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράστασή σας

Αγαπητοί ακροατές του ΗΧΩ fm 99,8  ,  αγαπητοί φίλοι του hxonews.gr θα θέλαμε και επίσημα να σας ενημερώσουμε από την πλευρά μας οτι στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού μας σταθμού το βράδυ της Παρασκευής εκδηλώθηκε φωτιά    κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας  που ανέλαβαν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά κατασβέστηκε, αφήνοντας όμως  πίσω της σοβαρές υλικές ζημιές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και αρχεία. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Π.Υ , την Αστυνομία για την ανταπόκρισή τους  αλλά και κάθε έναν από από εσάς που μας στηρίζετε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε σύντομα κοντά σας συνεχίζοντας  αυτό που τόσα χρόνια ο ΗΧΩ fm 99,8 ξέρει καλά, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ,σεβόμενος τους ακροατές του. Ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυναμικοί σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας.

Με εκτίμηση

ΗΧΩ fm 99,8  

Μαρία Τσαγκαράκη"

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια