Κρήτη

"Μαζί" Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης και ΤΕΙ Κρήτης (photos)

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, η μεγαλύτερη Κρητική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, εγκαινίασαν τη Δευτέρα 29 Μαΐου τη συνεργασία τους με το Εργαστήριο Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο) του ΤΕΙ Κρήτης.

Για το σκοπό αυτό, επισκέφθηκαν το εκπαιδευτικό ίδρυμα η κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, ο κ. Μιχάλης Τζαγκαράκης, υπεύθυνος marketing της εταιρείας, καθώς και η κ. Τίνα Μυλωνάκη, υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, οι οποίοι συνομίλησαν με τους φοιτητές του τμήματος και συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι σχετικά με τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η συνάντηση και το παιχνίδι σχεδιάστηκαν στη φιλοσοφία του «Παίζω, Μαθαίνω και Συνεισφέρω» και διοργανώθηκαν από εκπαιδευτικούς και φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο).

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης, υπογράφτηκε και η σχετική συμφωνία συνεργασίας από την κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, εκπρόσωπο των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, τον κ. Αλέξανδρο Αποστολάκη, διευθυντή του Εργαστηρίου Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας και την κ. Ειρήνη Δήμου, επιστημονική υπεύθυνο της συνεργασίας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Εργαστήριο θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην εταιρεία και θα διεξάγει έρευνες αγοράς για θέματα ενδιαφέροντος.

Ταυτόχρονα, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης θα προβούν σε κοινές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τους φοιτητές του TEI Κρήτης, με γνώμονα πάντα την προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Σε δηλώσεις της η κυρία Χαλκιαδάκη τόνισε:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε κοντά στην τοπική ακαδημαϊκή κοινότητα και να ακούμε τη νέα γενιά. Στηρίζουμε πάντα αξιόλογες προσπάθειες στον επιστημονικό χώρο, όπως αυτή του Εργαστηρίου Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας και προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία που θα ωφελήσει και τα δύο μέρη. Επόμενος στόχος η από κοινού οργάνωση μιας δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την τοπική κοινωνία»

Από την πλευρά του ΤΕΙ Κρήτης, η Επίκουρη Καθηγήτρια κυρία Δήμου επισήμανε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για το ΤΕΙ Κρήτης να συμβάλει σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης και να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης επιχειρήσεων με την ιστορία, το κύρος και τη δυναμική των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια