Κρήτη

Περιήγηση στη γειτονιά του Ατσαλένιου

Μια περιήγηση στη συνοικία του Ατσαλένιου θα πραγματοποιήσουν οι Εθελοντικές Ομάδες Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Μετά τις δύο προηγούμενες επιτυχημένες περιηγήσεις-ξεναγήσεις στην  Αγία Τριάδα και τη Χρυσοπηγή, σειρά έχει το Ατσαλένιο.

Στόχος είναι και πάλι να περιηγηθούν οι επισκέπτες στα πιο χαρακτηριστικά σημεία της συνοικίας,  να μάθουν την ιστορία της και να ακούσουν βιωματικές εμπειρίες των κατοίκων.

Το σημείο εκκίνησης είναι  το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ατσαλένιου, οδός Ισοκράτους 2, στις 6:00 το απόγευμα και την ξενάγηση θα κάνει ο εκπαιδευτικός-ερευνητής και Πρόεδρος του συλλόγου «Αγίου Νεκταρίου του Βουρλιώτη», Κωνσταντίνος Σταμούλος.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της διεύθυνσης του 10ου Σχολείου, τοπικών συλλόγων και του συμβουλίου του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος, θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης κ. Χάρη Κακουλάκη, τηλ.6932400733.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια