default-image

Ποδηλάτης τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στην εντατική

Κρήτη
Ποδηλάτης τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στην εντατική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επώδυνη περιπέτεια για 56χρονο Αυστριακό ο οποίος έκανε τη διαδρομή με ποδήλατο όταν περίπου στις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ,άγνωστο πως, τραυματίστηκε. Ο 56χρονος φορούσε μεν κράνος αλλά κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας Μοιρών όπου έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε μόνο αμυχές στο κεφάλι αλλά αυτό που προβλημάτισε ιδιαίτερα ήταν ότι βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης.

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς του με ασθενοφόρο και συνοδεία γιατρού στο Ηράκλειο. Στη διάρκεια της διαδρομής ο 56χρονος υπέστη επιληπτική κρίση και προσφέρθηκε βοήθεια από το γιατρό από τον οποίο έγινε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Νοσηλεύεται στην εντατική

Ο 56χρονος οδηγήθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.Μάλιστα για να υπάρξει η καλύτερη προνοσοκομειακή φροντίδα εστάλη και ένα όχημα του ΕΚΑΒ με γιατρό κοντά στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ.  Όπως σημείωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου κ.Μοσχοβάκης που μίλησε στο neakriti.gr ο τραυματίας βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατική θεραπείας του νοσοκομείου.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News