default-image

Εγκαινίαση γραφείων Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας παρουσία Γ. Καβαθά

Κρήτη
Εγκαινίαση γραφείων Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας παρουσία Γ. Καβαθά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ανακαινισμένα γραφεία του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας εγκαινίασε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ Γιώργος Καβαθάς, παρουσία του δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη και εκπροσώπων των εμπόρων, επαγγελματιών και βιοτεχνών από την Ιεράπετρα, τη Σητεία, τον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο.

«Η χρηματοδότηση των εργασιών της ανακαίνισης των γραφείων του Συλλόγου δεν έγινε με τα λεφτά του προέδρου, αλλά με τα λεφτά των ίδιων των επαγγελματοβιοτεχνών. Είναι σημαντικό να έχει ο Σύλλογος της Ιεράπετρας τους κατάλληλους άνετους πιστοποιημένιυς χώρους και τις αίθουσες που απαιτούνται, για να μπορεί να υλοποιεί προγράμματα επιμόρφωσης τα οποία βοηθούν να γινόμαστε όλοι καλύτεροι στη δουλειά μας», μας είπε ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ Γιώργος Καβαθάς.

«Θεωρώ ότι η ανακαίνιση των γραφείων του Συλλόγου στην Ιεράπετρα είναι μια μεγάλη επιτυχία που συντελέστηκε με τη στήριξη της ΓΕΣΕΒΕ. Ευχαριστούμε τον κ. Καβαθά για την υποστήριξη του και συγχαίρουμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών που κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο πιστοποιημένο άνετο χώρο για τα σεμινάρια επιμόρφωσής τους», μας είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θ. Καλαντζάκης.

«Εκτός από την πιστοποιημένη μεγάλη αίθουσα του ισογείου, ανακαινίσαμε και τα γραφεία μας. Στον πρώτο όροφο φιλοξενούμε το Σύλλογο Εμπόρων, το Σύλλογο Ηλεκτρολόγων και το Επιμελητήριο. Η συνολική δαπάνη για την ανακαίνιση αυτή ήταν χορηγία της ΓΕΣΕΒΕ και γι' αυτό ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΓΕΣΕΒΕ Γ. Καβαθά και το συμβούλιο του. Τώρα έχουμε μια δική μας σύγχρονη μεγάλη πιστοποιημένη αίθουσα για να κάνουμε με άνεση τα σεμινάρια επιμόρφωσης του ΚΕΚ της ΓΕΣΕΒΕ», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας Μανόλης Ζουμπουλάκης.

Ο Γ. Καβαθάς έδωσε το "παρών" και στην 2η AgroExpo 2017 της Ιεράπετρας το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News