default-image

Αγώνας στην εντατική μετά το εργατικό ατύχημα & διπλή ατυχία

Κρήτη
Αγώνας στην εντατική μετά το εργατικό ατύχημα & διπλή ατυχία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το εργοτάξιο στο… χειρουργείο βρέθηκε ο 40χρονος αλλοδαπός πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών που έπεσε με το πρόσωπο στο έδαφος από ύψος 9,5 μέτρων και συγκεκριμένα από τον τρίτο όροφο της οικοδομής στο Ηράκλειο . Ο 40χρονος εισήχθη την Παρασκευή στο χειρουργείο του ΠΑΓΝΗ και η επέμβαση διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου κ.Φανουργιάκη που μίλησε στο neakriti.gr «η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έγινε από γναθοχειρουργούς καθώς έφερε τραύμα στη γνάθο. Η εγχείρηση πήγε καλά και τώρα ο ασθενής παρακολουθείται στενά στη μονάδα εντατικής θεραπείας».

Η αγωνία μεγαλώνει ώρα με την ώρα για την οικογένειά του 40χρονου καθώς οι πρώτες ώρες πάντα είναι κρίσιμες και ο τραυματισμός του δεν επιτρέπει σε κανέναν να εφησυχάσει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟΙΧΟΣ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διπλή ατυχία

Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή γύρω στις 12.30 το μεσημέρι στην περιοχή της Χανιώπορτας. Το ατύχημα σημειώθηκε μεταξύ Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Καλοκαιρινού, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ με γιατρό αλλά και η αστυνομία.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με συναδέλφους του πρόκειται για τον ίδιο εργαζόμενο που είχε τραυματιστεί σε εργατικό ατύχημα σε εργοτάξιο στην περιοχή της Ανάληψης στο Κέντρο του Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη - Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες -video : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News