default-image

Από την Ηλεία "ψάρευε" 12χρονη Κρητικιά για γυμνές φωτογραφίες

Κρήτη
Από την Ηλεία "ψάρευε" 12χρονη Κρητικιά για γυμνές φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καταγγελία για υπόθεση παιδεραστίας, από γονείς μίας 12χρονης Κρητικιάς , στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, συνέβαλλε τα μέγιστα στον εντοπισμό και σύλληψη παιδεραστών στη Βάρδα Ηλείας οι οποίοι «ψάρευαν» κοριτσάκια από το διαδίκτυο μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης για να ικανοποιήσουν τα ανώμαλα σεξουαλικά τους ένστικτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες 40χρονος αλλοδαπός μέσω διαδικτύου είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το 12χρονο κορίτσι από την Κρήτη εδώ και περίπου 4 μήνες.

Ο 40χρονος, γνωρίζοντας ότι  έχει να κάνει με ανήλικη, της έστελνε άσεμνο φωτογραφικό υλικό ενώ ζητούσε πιεστικά και από το παιδί να φωτογραφηθεί γυμνό και να του στέλνει το υλικό.

Η γρήγορη κινητοποίηση των γονέων της που αντιλήφθηκαν εγκαίρως τι ακριβώς συνέβαινε όμως αποδείχτηκε σωτήρια.

Αμέσως ενημερώθηκε από τις αστυνομικές αρχές του νησιού η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που  σαρώνοντας το διαδίκτυο εντόπισαν στη Βάρδα τα διαδικτυακά ίχνη του 40χρονου.

Στην πολύ καλά συντονισμένη επιχείρηση που στήθηκε, αστυνομικοί του Α.Τ Βάρδας κατάφεραν όχι μόνο να φθάσουν στα ίχνη του αλλά και να τον συλλάβουν με την κατηγορία της παιδεραστίας.

Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του που κατασχέθηκε μαζί με το κινητό του τηλέφωνο.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο, μήπως ο αλλοδαπός είχε  διαδικτυακή επαφή και με άλλα ανήλικα κορίτσια ενώ συνελήφθη ένας ακόμη αλλοδαπός, φίλος του 40χρονου, ο οποίος ανακρίνεται.

φωτογραφία αρχείου

Με πληροφορίες από την ενημερωτική πύλη Πελλοπονήσου, patrisnews

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News