default-image

Νέα θανάσιμη πτώση στον ΒΟΑΚ, θύμα της ασφάλτου 28χρονος

Κρήτη
Νέα θανάσιμη πτώση στον ΒΟΑΚ, θύμα της ασφάλτου 28χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα θανατηφόρα πτώση μέσα σε λίγα  μόλις 24ώρα και πάλι επί του ΒΟΑΚ. Αυτή τη φορά αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος έπεσε σε γκρεμό από ύψος 5 μέτρων με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στο 10ο χιλιόμετρο Ρεθύμνου - Χανίων στο ύψος του Γερανίου όταν άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες , το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έκανε θανάσιμη βουτιά στο κενό.

Ο νεαρός οδηγός βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό του από τους διασώστες, ενώ  η συνοδηγός εμφανώς σοκαρισμένη και πολύ ελαφρά τραυματισμένη παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου χωρίς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΑΝΕ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΑΚ  ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΥΨΟΣ  60 ΜΕΤΡΩΝ

Στην περιοχή βρέθηκαν άμεσα το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και δύο Αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής από το Ρέθυμνο και Π.Κ Επισκοπής.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ

Τρεις πτώσεις σε λίγα μόλις 24ώρα

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη πτώση από την εθνική οδό από το  βράδυ της Κυριακής  μέχρι και σήμερα. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε όταν βράδυ της Κυριακής αυτοκίνητο έπεσε από τη γέφυρα της Παντάνασσας χωρίς ο οδηγός να πάθει κάτι σοβαρό ενώ λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε στη γέφυρα του Γάλλου θανάσιμη βουτιά από ύψος 60 μέτρων ενός αλλοδαπού ο οποίος και τελικά εντοπίστηκε σε βράχια .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη - Βάλια Μπούη  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News