default-image

Τι σχεδιάζουν για απόψε οι αγρότες;

Κρήτη
Τι σχεδιάζουν για απόψε οι αγρότες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν αναμονή των εξελίξεων και με την αγωνία για πιθανή αναχώρηση πλοίου απόψε από την Κρήτη, ζουν οι αγρότες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες είχαν προγραμματίσει να βρεθούν στις 19.00 το απόγευμα στην Περιφέρεια Κρήτης για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και στη συνέχεια εκτός απροόπτου να μοιράσουν κηπευτικά στους πολίτες.

Δεν απέκλειαν μάλιστα να ακολουθήσει πορεία προς το λιμάνι .Βέβαια όλες οι κινήσεις τους θα γίνουν με το βλέμμα στραμμένο στη σύσκεψη στην Αθήνα και την πιθανότητα αναστολής κινητοποιήσεων .

Τώρα όμως όλες κινήσεις βρίσκονται στον "αέρα" καθώς όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου θα συγκεντρωθούν απόψε και την αναχώρηση ή όχι πλοίου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΓΩΝΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Αγωνία για τον απόπλου πλοίου

Πάντως με την ελπίδα ότι απόψε το βράδυ θα επιτραπεί να αποπλεύσει ένα φέρι μπόουτ από το λιμάνι του Ηρακλείου για να εκτονωθεί η κατάσταση καθώς έχουν συγκεντρωθεί πολλά φορτηγά με ευπαθή προϊόντα που πρέπει να ταξιδέψουν, έχουν ξεκινήσει οι φορτώσεις σε νταλίκες και φορτηγά ψυγεία της Ιεράπετρας τα οποία μέχρι αργά το απόγευμα θα φτάσουν στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Στο Ηράκλειο πλέον θα αναμένουν τον απόπλου του πλοίου που θα λειτουργήσει ως λύση ανάγκης ή τη λήξη της απεργίας των ναυτεργατών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη- Νίκος Πετάσης, Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News