default-image

Στη Βουλή η προστασία των παραλιών Καστρίου – Κερατόκαμπου

Κρήτη
Στη Βουλή η προστασία των παραλιών Καστρίου – Κερατόκαμπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την προώθηση των έργων για την προστασία από την διάβρωση της παραλίας Καστρίου - Κερατόκαμπου, πραγματοποίησε παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, στα υπουργεία Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στο υπουργείο Άμυνας.

Στα υπουργεία υπάρχει ήδη ώριμη η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) των «Έργων προστασίας από την διάβρωση της παραλίας Καστρίου - Κερατόκαμπου του Δήμου Βιάννου Νομού Ηρακλείου Κρήτης» και απλά μένουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να προωθηθεί το έργο.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, έκανε παρέμβαση στον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ώστε να διευκολυνθούν οι αγρότες για την διεκπεραίωση της διαδικασίας επιστροφής του Φ.Π.Α.

Η μεγάλη απόσταση που χρειάζεται να διανύσουν από απομακρυσμένα σημεία του νομού στην πόλη του Ηρακλείου και η παρακώλυση της διαδικασίας στις εφορίες λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Ο Βουλευτής Ηρακλείου πρότεινε η διαδικασία ή μέρος αυτής να διεκπεραιώνεται για τους αγρότες από τα κατά τόπους ΓΕΦ (Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων). Ώστε να αποσυμφορηθεί το σύστημα και να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι αγρότες του νομού.

Σε επίσκεψη του Βουλευτή Ηρακλείου Ιωάννη Μιχελογιαννάκη στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, υπήρξε δέσμευση στον βουλευτή για την προώθηση και επίσπευση  της προκήρυξης για την αξιοποίηση της μαρίνας Μαλίων ώστε στο μέλλον να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στην περιοχή καθώς και προσέλκυση ποιοτικότερου τουρισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News