Κρήτη

Αγωγές κατά ΠΝΟ και Υπουργών πριν την απεργία

‘’Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τους εργαζόμενους στα πλοία και ούτε στρεφόμαστε σε βάρος τους, αλλά αυτή η ιστορία με το πλοίο πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν εσαεί από την Κυβέρνηση’’ λέει στο Ράδιο 9,84 ο Γιώργος Ντισπυράκης

Με αγωγές σε βάρος κάθε υπεύθυνου απαντά στην 48ωρη απεργία της ΠΝΟ ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Φαιστού με τον πρόεδρο του Γιώργο Ντισπυράκη να λέει στο Ράδιο 9,84 πως αυτές απευθύνονται τόσο κατά της ΠΝΟ όσο και κατά των αρμόδιων υπουργών με φόντο το αίτημα περί ναυτολόγησης πλοίου ασφαλείας για τη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων όσο και την αποζημίωση των αγροτών για την νέα οικονομική ζημιά που θα υποστούν.

''Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τους εργαζόμενους στα πλοία και ούτε στρεφόμαστε σε βάρος τους, αλλά αυτή η ιστορία με το πλοίο πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν εσαεί από την Κυβέρνηση'' προσθέτει.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Αγροτικός Σύλλογος του Δήμου Φαιστού ξεκίνησε την κατάθεση των αγωγών ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες αγροτικές περιοχές της Κρήτης.

Σχόλια