default-image

Στο πλευρό του Γιώργη Φασουλάκη οι καλλιτέχνες της Κρήτης

Κρήτη
Στο πλευρό του Γιώργη Φασουλάκη οι καλλιτέχνες της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσσωμο το καλλιτεχνικό κοινό συμμετέχει στην φιλανθρωπική εκδήλωση που γίνεται στις 28 Μαΐου στο κέντρο Κουρήτες στη 1 το μεσημέρι  για την αποκατάσταση της υγείας  του Γιώργη Φασουλάκη από τον Κρουσώνα.

Στην περιπέτεια υγείας του είχε αναφερθεί το neakriti.gr και η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» καθώς μία κύστη που εμφανίστηκε στον αυχένα του πριν από τέσσερα χρόνια και η οποία τον ανάγκασε να ακυρώσει τον αρραβώνα του ήταν η αιτία που ο άτυχος νέος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ

Η ανάρρωση πολυήμερη ωστόσο μια μετεγχειρητική επιπλοκή σύμφωνα πάντα με την οικογένεια επιδείνωσε την κατάσταση με αποτέλεσμα  να βυθιστεί σε κώμα.

Λίγο καιρό μετά ξυπνώντας από το λήθαργο, μετακινείται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης αφού επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η περιπέτειά του συνεχίστηκε εκ νέου στην φάση της ανάρρωσης, με την οικογένειά του να βρίσκεται συνεχώς και με κάθε τρόπο στο πλευρό του και να ζητά βοήθα καθώς τα έξοδα για να καλυφθούν είναι πολλά αλλά η ελπίδα ότι μπορούν να μαζευτούν για να σώσουν τον άνθρωπο τους φέρνει ακόμη  πιο κοντά το όνειρο ότι ο Γιώργης μπορεί να περπατήσει ξανά , να ζήσει και να δει το παιδί του να μεγαλώνει!      

Το Εργατικό κέντρο σε συνεργασία με τοπικούς φορείς του Κρουσώνα διοργανώνουν  την φιλανθρωπική εκδήλωση στο κέντρο «Κουρήτες» εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση της υγείας του Γιώργη Φασουλάκη . Για προσκλήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν τόσο στο «Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου» αλλά και στο κέντρο Κουρήτες  εκείνη την ημέρα , όπου η κ. Κατερίνα Αλεξάκη διαθέτοντας την αίθουσα «Δίας» αλλά και το προσωπικό της συμμετέχει για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φιλανθρωπική εκδήλωση το παρόν θα δώσουν με μεγάλη χαρά πολλοί  από τους Κρητικούς καλλιτέχνες μας και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Γωνιανάκης , τα αδέλφια Νίκος και Γιώργος Στρατάκης ,ο Πετσάκης Μιχάλης,ο Γιάννης Βαμβουκάκης, ο Δημήτρης Βερεράκης ,ο Γιάννης Μακριδάκης,ο Μανόλης Λουμπάκης,ο Δρακωγιανάκης Γιώργης , ο Αγγελιδάκης Δημήτρης , ο Κοκολάκης Γιώργης , ο Ηρακλής Κοκολογιαννάκης, ο Πρινιανάκης Ηρακλής , ο Φασουλάκης Αλέκος, ο Μακριδάκης Μάριος ,  συμμετέχει η χορευτική ομάδα από την Σχολή Χορού «Αορείτες» Μιχάλη και Ζωή Λεμονάκη.  

Το  φαγητό της εκδήλωσης είναι από τους βοσκούς της περιοχής οι οποίοι συμβάλουν και εκείνοι με τον δικό  τους τρόπο  για την φιλοξενία του κοινού!

Είναι πολλοί οι άνθρωποι που στηρίζουν την συγκεκριμένη εκδήλωση με χορηγίες  όπου τα ονόματα τους  θα ανακοινωθούν επίσημα από το Εργατικό Κέντρο αμέσως μέτα το πέρας της εκδήλωσης.

Όλοι μαζί μπορούμε  να βοηθήσουμε για ένα κοινό σκοπό να γίνει ο Γιώργης καλά ! Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που παλεύει για την ζωή του σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα .

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην οικογένεια !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News