default-image

Αντιδράσεις επί της προκαταρκτικής

Κρήτη
Αντιδράσεις επί της προκαταρκτικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν με αναφορά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Η περήφανη διαπραγμάτευση ρήμαξε την κοινωνία με τα αδιέξοδα να είναι μπροστά μας. 

Ξεχνούν τι υποσχέθηκαν και ποια πορεία ακολουθούν, λέει στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καλλέργος Βουλγαράκης με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρη Κλαράκη ν'  απαντά ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ξέχασε τι παρέδωσε. Για την προκαταρκτική συμφωνία με τους δανειστές εκτίμησε ότι έχουμε μπροστά μας μία διετία μέσα στην οποία θα ανακάμψουμε τις δυνάμεις μας.

Σ.Βοργιάς: Θα εκτεθεί ο πρωθυπουργός με τα ποσοστά της ανεργίας 

Ο πρωθυπουργός θα εκτεθεί με αυτά που λέει καθώς ούτε η ανεργία μειώθηκε ούτε η αδήλωτη εργασία έχει περιοριστεί, αντίθετα οι δείκτες εκτοξεύονται συνεχώς προς τα πάνω, λέει στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς.

Αναφορικά με την απαίτηση περί λειτουργίας των καταστημάτων και τις Κυριακές από Μάιο έως Οκτώβρη επαναλαμβάνει ότι η απαίτηση απορρίπτεται από τους παραγωγικούς φορείς και τους εργαζόμενους, πως τυχόν παράβαση αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή επισύρει αυτόφωρη διαδικασία και πως θα στηριχθεί η 24ωρη απεργία των Ιδιωτικών Υπαλλήλων την Κυριακή 7 Μαΐου.

Γ.Σισαμάκης: Η οικονομία είναι αναιμική

Θετικό το κλείσιμο της συμφωνίας αλλά βαρύ το πακέτο των μέτρων για την πραγματική οικονομία λέει ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γιώργος Σισαμάκης στο Ράδιο 9,84.

Μεγαλύτερο προβληματισμό σύμφωνα με τον ίδιο προκαλεί η έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της βουλής καθώς οι αριθμοί σε λιανεμπόριο, εξαγωγές, οικοδομή είναι αρνητικοί και η οικονομία αναιμική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News