default-image

Ρέθυμνο: Απεργούν για την Κυριακάτικη αργία

Κρήτη
Ρέθυμνο: Απεργούν για την Κυριακάτικη αργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία ενάντια στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές συμμετέχει ο Σύνδεσμος Λογιστών και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Νομού Ρέθυμνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου, ημέρα που τα περισσότερα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωσή τους:

Το Σωματείο μας συμμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας και ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, που έχει προκηρύξει η  Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) για την ΚΥΡΙΑΚΗ 7  ΜΑΪΟΥ  στο Εμπόριο  και με αίτημα να αποσύρει τώρα η Κυβέρνηση το σχέδιο της για την πλήρη απελευθέρωση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι της χώρας εκφράζουμε  την οργή μας  για τη μεθοδευμένη και γενικευμένη κατάργηση της Κυριακής - Αργίας και μάλιστα από μια Κυβέρνηση που ως αξιωματική αντιπολίτευση ήταν δίπλα μας ,  στο μέτωπο της υπεράσπισης της Κυριακής.

Η Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων πρέπει να ανατραπεί.

Φέρνει νέα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και χιλιάδες νέες απολύσεις.

Με τον αγώνα μας θα τα καταφέρουμε. ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία  την Κυριακή 7 ΜΑΗ 2017 .

ΑΠΕΡΓΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ  ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News