default-image

Ρέθυμνο: Φώναζαν "φονιάδες των παιδιών", αναβολή στη δίκη

Κρήτη
Ρέθυμνο: Φώναζαν "φονιάδες των παιδιών", αναβολή στη δίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένταση επικράτησε στα Δικαστήρια Ρεθύμνου όπου θα εκδικαζόταν σήμερα Πέμπτη η υπόθεση του 4χρονου Διονύση που χάθηκε το Μάιο του 2013. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Οκτωβρίου και τη στιγμή που συγγενείς του άτυχου αγοριού έβγαιναν από τη δικαστική αίθουσα μαζί με τους κατηγορούμενους φώναξαν «φονιάδες των παιδιών».

Το κλίμα ήταν έτσι κι αλλιώς βαρύ καθώς με πόνο για το χαμό του παιδιού τους και ντυμένοι στα μαύρα, εμφανίστηκαν οι γονείς του 4χρονου στην αίθουσα.

Βαρύ το κλίμα στο Δικαστήριο Ρεθύμνου για την υπόθεση του μικρού Διονύση

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

Πως χάθηκε ο μικρός Διονύσης

Υπενθυμίζεται ότι το 2013 το παιδάκι είχε εμφανίσει συμπτώματα πυρετού, οι γονείς του έσπευσαν σε ιδιώτες γιατρούς και στο νοσοκομείου του Ρεθύμνου για να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβαινε στον οργανισμό του παιδιού και να γίνει γρήγορα καλά, όμως η μοίρα είχε αποφασίσει διαφορετικά για την τύχη του μικρού παιδιού.

Επτά γιατροί εξέτασαν τον άτυχο Διονύση στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου και δύο ιδιώτες γιατροί. Η γνωμάτευση ανέφερε αμυγδαλίτιδα, όμως κανένας από τους παιδίατρους δεν κατάφερε να κρατήσει στη ζωή το παιδάκι που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3 ετών και 9 μηνών. Μάταια προσπαθούσαν οι γιατροί να επαναφέρουν στη ζωή το άψυχο κορμάκι του παιδιού.

Σύμφωνα πάντως με τη διοίκηση του νοσοκομείου Ρεθύμνου, οι δύο ιατροδικαστές που είχαν εξετάσει τη σορό του άτυχου παιδιού, είχαν αποφανθεί, ότι δεν υπάρχει αιτία θανάτου!

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News