default-image

Χατζημανωλάκη: Είχε πάει και σε δομή κακοποιημένων γυναικών

Κρήτη
Χατζημανωλάκη: Είχε πάει και σε δομή κακοποιημένων γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Κρητικιάς Ιωάννας Χατζημανωλάκη η οποία αγνοείται εδώ και οκτώ ημέρες, καθώς, η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών, σύμφωνα με την αδερφή της, είχε αρχίσει να εμφανίζει σημάδια κατάθλιψης, ενώ μάλιστα είχε φιλοξενηθεί και σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες.

Η Ιωάννα Χατζημανωλάκη έφυγε από το σπίτι της το πρωί της 25ης Απριλίου χωρίς να πάρει μαζί της, κινητό, κλειδιά, χρήματα και ταυτότητα.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η αγνοούμενη;

Φήμες θέλουν την  29χρονη αγνοουμένη να έχει υπάρξει στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από το σύζυγό της. Μάλιστα μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της είχε φιλοξενηθεί σε κοινωνική δομή για κακοποιημένες γυναίκες, όπως επιβεβαιώνει και σε συνέντευξή της η αδερφή της.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 4 ΚΡΗΤΙΚΟΙ

«Η αδερφή μου στο παρελθόν επειδή αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον άντρα της μέσα στο γάμο της. Είχε πάρει μόνη της την απόφαση να πάει σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών μαζί με τα παιδιά της.

Αυτό είχε συμβεί πριν 5χρόνια περίπου και είχε μείνει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα, το οποίο ήταν στο κέντρο της Αθήνας συγκεκριμένα και μετά πήρε πάλι μόνη της την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τα τρία παιδιά της.

Ποτέ δεν την επηρεάσαμε εμείς, η οικογένεια της σε αυτές τις αποφάσεις της. Και τώρα έφυγε χωρίς να πάρει τα παιδιά της και έχουμε φτάσει στο σημείο εμείς οι αδερφές της, να έχουμε αφήσει τα δικά μας τα παιδιά στην άκρη για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στα ανιψάκια μας που ζητούν τη μαμά τους συνέχεια», δηλώνει η Αναστασία Χατζημανωλάκη.

Πολλοί είναι εκείνοι που από την στιγμή μου μαθεύτηκε ότι είχε φιλοξενηθεί η αγνοουμένη σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες, εικάζουν πως μπορεί να την έχει βλάψει.

«Δεν ξέρω πραγματικά τι να πιστέψω για τον άντρα της αδερφής μου. Όσο περνούν οι μέρες και δεν μπορούμε να τη βρούμε πουθενά, πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω. Τον βλέπω ότι ανησυχεί, ότι αγωνιά αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν του έχει γυρίσει κάποια βίδα στο κεφάλι. Γιατί όταν μας συμβαίνει αυτό, μετά είμαστε ικανοί για τα πάντα.

Όσον αφορά για όλα αυτά που ακούγονται ότι την έχει σκοτώσει και την έχει ρίξει στο κανάλι του Μόρνου, δεν τα πιστεύω γιατί οι άντρες της ΕΜΑΚ έψαχναν τρεις ολόκληρες μέρες στο σημείο μαζί με τα σκυλιά τους και δεν βρήκαν τίποτα . Ήμουν και εγώ παρούσα στις έρευνες αλλά μάταια. Εγώ πιστεύω ότι η αδερφή θα βρεθεί ζωντανή και θα γυρίσει πίσω στα παιδιά της που την περιμένουν με αγωνία».

«Η αδερφή μου απλά εξαφανίστηκε»

Η Αναστασία Χατζημανωλάκη δήλωσε: «Απλά εξαφανίστηκε. Δεν μας είχε πει κάτι, δεν είχε να πάει κάπου. Δεν είπε τίποτα στον σύζυγό της. Δεν πήρε κλειδιά, δεν πήρε λεφτά, δεν πήρε τηλέφωνα, αυτοκίνητο, ούτε ταυτότητες. Έχουμε υπόνοιες ότι είχε αρχίσει να παθαίνει κατάθλιψη. Ψάχνουμε παντού…».

Μάλιστα είχε αναφέρει και το χρονικό της εξαφάνισης της αδερφής της και όλα όσα της μετέφερε ο γαμπρός της: «Ο σύζυγος από ό,τι μας είπε σηκώθηκε και πήγε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν επέστρεψε είχε σηκωθεί η αδερφή μου και έκανε κάποιες δουλειές.

Της είχε πει και εκείνος ότι θα πρέπει να ξεκινήσει να κάνει δουλειές και να μην κάθεται να κλαίει στο κρεβάτι και μέχρι να ξαπλώσει και να κλείσει για λίγο, για 10 λεπτά τα μάτια του, εξαφανίστηκε. Αυτό ξέρουμε».

Για την εξαφάνιση της Γιάννας Χατζημανωλάκη έχει σημάνει «silver alert».

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News