Κρήτη

"Οδηγούμε με ασφάλεια" και… δίνουμε αίμα στη Λότζια

Να δώσουμε αίμα και κατ' επέκταση ζωή μας καλεί όλους το φόρουμ «Οδηγούμε με Ασφάλεια» σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου - Λασιθίου» (Μεσογειακή Αναιμία), στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για συνεχή κάλυψη των αναγκών αίματος των συνανθρώπων μας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, Παγκόσμια ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας), από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, στο αίθριο του Δημοτικού Μεγάρου Ηράκλειου (Λότζια).

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, με το σύνθημά μας «Δίνεις αίμα… δίνεις ζωή», καλούμε όλους τους Ηρακλειώτες, να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα για να καλύπτουμε τις ανάγκες της πόλης μας και να στηρίζουν τους αρμόδιους φορείς στην εκστρατεία τους για την ενημέρωση και την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

Όλοι μαζί, οι συμμετέχοντες φορείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, πιο δυναμικά για τη διάδοση του μηνύματος «Οδηγούμε με ασφάλεια» με στόχο τον περιορισμό και την εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων.  

Για περαιτέρω πληροφορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους του «Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ηρακλείου-Λασιθίου» κ.κ. Τσικριτσάκη Νίκο: 6977299208 και Κόκκινο Νίκο: 6974077993.    

Η συμμετοχή όλων στην προώθηση του μηνύματος «Οδηγούμε με ασφάλεια» είναι αναγκαία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια