default-image

Έφυγε μόνο με το όπλο του ο αγνοούμενος Κρητικός αστυνομικός

Κρήτη
Έφυγε μόνο με το όπλο του ο αγνοούμενος Κρητικός αστυνομικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του Αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη.Τα ίχνη του 38χρονου Κρητικού χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου.

Το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή, όπου έμενε μόνος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΦΑΝΤΟΙ 4 ΚΡΗΤΙΚΟΙ ,ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΟ

 Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στην νέα του υπηρεσία στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε.

Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η αδελφή του Κατερίνα Δημοτάκη, η οποία πήγε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του, να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή με τις Αρχές.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά  στην περιοχή του Υμηττού όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Παράλληλα εξετάστηκε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών που οικειοθελώς έδωσαν οι ιδιοκτήτες, αλλά δεν έδειξαν κάτι.

Ο αγνοούμενος υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης). Έχει ύψος 1.84.

Ο αδελφός του αγνοούμενου Γιώργος Δημοτάκης, μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

"Δεν ξέρουμε αν ζει"

«Σύμφωνα με τα σενάρια εθεάθη στο Θησείο… εθεάθη στη Γλυφάδα. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο αδελφός μου ζει», είπε αρχικά, ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με την ψυχολογία του αγνοούμενου με αφορμή την απόσπαση του, απάντησε πως «δεν μου είχε πει κάτι, γιατί δεν μίλαγε πολύ για την εργασία του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είσαι 17-18 χρόνια σε μια υπηρεσία και πας αλλού, σίγουρα θα σου φαίνεται κάπως», είπε μεταξύ άλλων.

«Ο αδελφός μου ήταν ελεύθερος και απ' ότι γνωρίζω δεν είχε σχέση. Οι πληροφορίες μας λένε ότι κινείται στην Αθήνα.  Τα έχει αφήσει όλα πίσω (ταυτότητα ,χρήματα, κάρτες, κλειδιά σπιτιού, αμαξιού). Το μόνο που έχει πάρει μαζί του είναι το όπλο του», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο ίδιος είπε ότι ο αδελφός του συνήθιζε να γυμνάζεται στον Υμηττό και στο Θέατρο Βράχων, και πως το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο στρεσαρισμένος. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι ο αγνοούμενος δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα.

star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News