default-image

Μαθητές της Κρήτης έγιναν... Ντάλια και Ζουμπουλία! (video)

Κρήτη
Μαθητές της Κρήτης έγιναν... Ντάλια και Ζουμπουλία! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης δώσε σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία! Ακολούθησε το δρόμο των 5 μικρών ηρώων μας», προτρέπουν οι μικροί μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γρα Λυγιάς και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας, στο βιντεάκι που γύρισαν , για την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των αιμοδοτών της ευρύτερης περιοχής, στη δεύτερη αιμοδοσία του Συλλόγου Γονέων της Γρα Λυγιάς.

Ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γρα Λυγιάς διοργανώνοντας τη δεύτερη αιμοδοσία του, επιχειρεί με  ένα  πρωτότυπο και ευφάνταστο βίντεο, όπου 5 μαθητές της Γ', Δ' και Ε' τάξης μιμούνται τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Παρά πέντε» και μέσα από ένα καλογραμμένο σενάριο που βγάζει αντίθετα συναισθήματα αλλά και πολύ γέλιο, προσπαθούν να  ευαισθητοποιήσουν τους Ιεραπετρίτες, να δώσουν όπως έκαναν και πέρυσι λίγο από το αίμα τους προκειμένου να διατεθεί σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Το σενάριο έχει γραφτεί από τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γρα Λυγιάς, ενώ "μικροί ήρωες''- πρωταγωνιστές είναι 3 μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γρα Λυγιάς και 2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας. Είναι οι Μαρία Μ., Τόνια Σ., Ελευθερία Λ., Γιώργος Κ., και Βαγγέλης Α.

Ο Σύλλογος Γονέων της Γρα Λυγιάς ευχαριστεί τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν σε αυτό το εξαιρετικό σκετσάκι, και τις Ελευθερία Λιόκαλου και Μαρία Καροφυλλάκη που συμμετείχαν  , την ψυχολόγο  Αγγελική Κουφάκη, τη  Λένα Φραγγούλη, τον Μιχάλη Ζαμπετάκη , τον οπερατέρ της ΚΡΗΤΗ TV Νίκο Μπαλοθιάρη για  τη βιντεοσκόπηση και το μοντάζ, καθώς και όλους, όσοι στήριξαν με τον οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια προσφοράς στον συνάνθρωπο

Το ραντεβού  της αιμοδοσίας λοιπόν έχει κλειστεί για την Κυριακή 7 Μαΐου από τις 9:00 το πρωί στο δημοτικό σχολείο Γρα-Λυγιάς.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News