Κρήτη

Στα χέρια της αστυνομίας μετά από λίγους μήνες. 25χρονη. για κλοπή

Μία 25χρονη ημεδαπή γυναίκα ήταν εκείνη που είχε εισέλθει στο σπίτι 71χρονης ημεδαπής και είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και μία κάρτα ανάληψης, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου Χανίων και που εξιχνιάστηκε σήμερα είχε λάβει χώρα τον περασμένο περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 17/2. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος της νεαρής γυναίκας για κλοπή από από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, την 17.02.2017 άγνωστος δράστης εισήλθε σε οικία ιδιοκτησίας 71χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης.

Στη συνέχεια, κάνοντας χρήση της αφαιρεθείσας κάρτας πραγματοποίησε αγορές συνολικού χρηματικού ποσού 448 ευρώ και έπειτα από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών,  πραγματοποίησε τέσσερις αναλήψεις αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 25χρονη διέπραξε την εν λόγω κλοπή και προέβει στις παραπάνω πράξεις.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Σχόλια