default-image

Κρήτη: Μισός μήνας πέρασε & ο Μάνος παραμένει εξαφανισμένος

Κρήτη
Κρήτη: Μισός μήνας πέρασε & ο Μάνος παραμένει εξαφανισμένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά και η αγωνία κορυφώνεται για την οικογένεια του Μάνου Βρυθιά, που ζει στο Ηράκλειο, και ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος εδώ και 18 ημέρες.

Παρά τις προσπάθειες τόσο των δικών του ανθρώπων αλλά και τις έρευνες των Αρχών, τα ίχνη του 36χρονου Ηρακλειώτη παραμένουν άφαντα από τις 30 Μαρτίου.

Από το οικογενειακό του περιβάλλον τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες δέχονταν τηλεφωνήματα μέσω των οποίων ενημερώνονταν ότι έχουν δει και έχουν εντοπίσει το Μάνο, εντός αλλά ακόμη και εκτός Κρήτης, όμως τελικά όπως αποδεικνύονταν στη συνέχεια επρόκειτο για «λάθος» άτομα  που φυσιογνωμικά απλά και μόνο έμοιαζαν στο Μάνο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΜΑΝΟ;

Επίσης από την πρώτη στιγμή συναγερμός για την εξαφάνιση του είχε σημάνει και στις πύλες εισόδου και εξόδου της Κρήτης, σε λιμεναρχεία και αεροδρόμια, από όπου δηλαδή ενδεχομένως ο 36χρονος να έχει φύγει, χωρίς ωστόσο να πρόκυπτε τελικά κάποιο  «χειροπιαστό» στοιχείο που θα βοηθούσε περαιτέρω στις έρευνες.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ

Η αγωνία πάντως για την οικογένεια του όσο περνούν οι μέρες, που πλέον έχει συμπληρωθεί τουλάχιστον μισός μήνας από την εξαφάνιση του, κορυφώνεται ενώ οι δικοί του απευθύνουν για μία ακόμη φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 2810-241072.

«Ώρες αγωνίας συνεχίζει να ζει η οικογένεια μας, καθώς ο δικός μας άνθρωπος παραμένει εξαφανισμένος για πάνω από 15 ημέρες χωρίς κάνεις να μπορεί να μας δώσει έστω και μια πληροφορία για το που μπορεί να βρίσκεται ο Μάνος.», δήλωσε στο neakriti.gr ο μεγαλύτερος αδερφός του Μάνου, κ. Γιάννης Βρυθιάς. «Στην οικογένεια υπάρχει παγωμάρα και ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο για τον οποίο ο Μάνος εξαφανίστηκε.», συνέχισε.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 36ΧΡΟΝΟ ΜΑΝΟ

Ο Μάνος Βρυθιάς, που αγνοείται από την Πέμπτη 30 Μαρτίου, φορούσε γκρι ζακέτα φούτερ με κουκούλα, μαύρη μπλούζα με κουκούλα και μαύρη φόρμα.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News