Κρήτη

Πως θα συμμετάσχετε στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας '17

Μέχρι τη Δευτέρα 22 Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι Κρητικοί (και μη), ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου να αποστείλουν τη… μαντινάδα τους και να συμμετάσχουν στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας 2017.

Η μαντινάδα θα πρέπει να περιέχει τη λέξη: «Ψεγάδι».

Ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Μαντινάδας διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορφών και η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στη «Γιορτή Μαντινάδας», την παραμονή της Αγίας Τριάδας, στις 3 Ιουνίου, στις Κορφές Μαλεβιζίου, σε μια κρητική βραδιά που θα πλαισιωθεί από το συγκρότημα του Μιχάλη Ρεθεμιωτάκη.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν μία (1) αδημοσίευτη μαντινάδα.

Είναι αυτονόητο, ότι η μαντινάδα που θα σταλεί, θα πρέπει να είναι, γραμμένη στην κρητική ντοπιολαλιά, δεκαπεντασύλλαβη, ομοιοκατάληκτη, με αυτοτελές νόημα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΩΝ:

Μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

είτε με e-mail: μία (1) μαντινάδα, στο: politistikoskorfes@gmail.com, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση και Τηλέφωνο).

Επιβεβαίωση παραλαβής της μαντινάδας, Γιώργος Κουτάντος κινητό: 6946 672254

είτε Ταχυδρομικώς: μία (1) μαντινάδα, σε ένα αντίγραφο, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση και Τηλέφωνο)

στη Διεύθυνση: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών Δήμου Μαλεβιζίου Τ.Κ. 71500 - Ταχυδρομική Θυρίδα: 406 για τον Διαγωνισμό Μαντινάδας.

Επιβεβαίωση παραλαβής της μαντινάδας, Κωστής Φαραζάκης κινητό: 6946 673422

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των μαντινάδων ταχυδρομικώς (σφραγίδα ταχυδρομείου) Δευτέρα 22 ΜΑΙΟΥ 2017

και αποστολής με e-mail έως 23:59 την ίδια ημερομηνία.

Κάθε συμμετοχή θα παίρνει ένα κωδικό και θα αποστέλλεται στην κριτική επιτροπή για το αδιάβλητο του διαγωνισμού.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από  διακεκριμένους στιχουργούς, που τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν, τη βραδιά της απονομής των βραβείων.

Στις τρεις (3) μαντινάδες, που θα συγκεντρώσουν την πιο υψηλή βαθμολογία, θα δοθούν βραβεία, έπαινοι και αναμνηστικά δώρα.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μαλεβιζίου και της Τοπικής Κοινότητας Κορφών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών

Σχόλια