default-image

Ανώγεια -φονικό: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το θάνατο του Μανόλη

Κρήτη
Ανώγεια -φονικό: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το θάνατο του Μανόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα δείχνουν ότι η αντίστροφη μέτρηση της εμφάνισης ενώπιον των αστυνομικών και δικαστικών αρχών για τους υπαίτιους της τραγικής κατάληξης  με θύμα τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη στα Ανώγεια μετά από αιματηρή συμπλοκή για τα βοσκοτόπια  έχει αρχίσει.

Σύμφωνα με  πληροφορείς του neakriti.gr  η  αυριανή ημέρα θεωρείται η πιο κρίσιμη για την εμφάνιση ενώπιον του νόμου με βάση και τις δηλώσεις φερόμενων εκ των συνηγόρων του 54χρονου ότι δεν υπάρχει περίπτωση φυγοδικίας και ότι επιθυμεί να εμφανιστεί ενώπιον των αρχών προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις για το αιματηρό συμβάν με την τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  ο χειρισμός σε πρώτη φάση της δικογραφίας με όλο το προανακριτικό υλικό από πλευρά των αρμοδίων αστυνομικών υπηρεσιών σε Πέραμα και Ρέθυμνο έχει ολοκληρωθεί και έχει φτάσει ήδη στα χέρια του εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Η αστυνομία ανασυνθέτοντας το σκηνικό της αιματηρής συμπλοκής ,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει καταλήξει με στοιχεία στον εντοπισμό 3 διαφορετικού διαμετρήματος καλύκων με αναφορά σε τρία διαφορετικά όπλα που τουλάχιστον αυτά φαίνεται να χρησιμοποιηθήκαν στη συμπλοκή μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ειδικότερα η αστυνομία εντόπισε κάλυκα από 45άρι και επιπλέον όμως εντόπισε κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών αλλά και από καλάσνικοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ ΔΕΝ "ΕΣΩΣΕ" ΤΟ ΜΑΝΟΛΗ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ

Μάλιστα από καλάσνικοφ φέρεται να βλήθηκε με θανάσιμο τραύμα ο 23χρονος γεγονός που οδηγεί τις αρχές  στο συμπέρασμα ότι αυτό χρησιμοποιήθηκε από την πλευρά της οικογένειας του δράστη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο σκηνικό της αιματηρής συμπλοκής αρχικώς η αστυνομία εκτιμά ότι βρέθηκαν 6 τουλάχιστον άτομα ενώ μετά τους πυροβολισμούς στο σημείο πρέπει να βρέθηκαν τουλάχιστον 15 άτομα συνολικά.

Κατά την αστυνομία, ο 54χρονος που φέρεται έτοιμος να παραδοθεί για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις ,μαζί με το γιο του ενώ αποχωρούσαν από το ποιμνιοστάσιο που διατηρούσαν στην επίμαχη περιοχή αρχικά συναντήθηκαν με τον πατέρα του θύματος ένα χιλιόμετρο πριν το δικό του ποιμνιοστάσιο και ενώ είχε βγάλει για βοσκή κάτω από τα ζώα του .

Μεταξύ τους  υπήρξε ανταλλαγή υβριστικών εκφράσεων και ενώ ο 54χρονος  μαζί με το γιο του συνέχισε να κατευθύνεται με αυτοκίνητο προς τα Ανώγεια διερχόμενος υποχρεωτικά από το μαντρί της οικογένειας του θύματος . Ο  πατέρας του θύματος φέρεται  να τηλεφώνησε στα 3 παιδιά του για να τα ενημερώσει ότι υπάρχει ένταση και να είναι προσεκτικά.

Μέχρι όμως να κλείσει το τηλέφωνο προφανώς οι δύο πλευρές είχαν έρθει  σε επαφή και τότε φαίνεται να ακούστηκαν και οι πυροβολισμοί.

Στη συνέχεια στο σημείο και ενώ ο φερόμενος δράστης μαζί με το γιο του διέφευγαν με το αυτοκίνητο, βρέθηκαν άλλα εννέα τουλάχιστον άτομα που κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί μεταξύ των 2 οικογενειών ,σπεύδοντας στο σημείο.

Κατά πληροφορίες ο βαριά τραυματισθείς 23χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων  από τον ένα αδερφό του και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας του φερόμενου δράστη , το οποίο μέλος δεν είχε καμία ανάμειξη στα γεγονότα.

Προβληματισμός στην κοινωνία των Ανωγείων από μία παράμετρο με οικονομική πτυχή μετά την αιματηρή κατάληξη της συμπλοκής με το θάνατο ενός 23χρονου ανθρώπου στο χωριό τους.

Και αυτό γιατί η μεν οικογένεια του φερόμενου δράστη διατηρεί ζωικό κεφάλαιο 2000 αιγοπροβάτων η δε οικογένεια του θύματος ζωικό κεφάλαιο 1000 αιγοπροβάτων.

Εδώ  και 48 ώρες συγγενείς των 2 οικογενειών και φίλοι, υπό το φόβο της τεταμένης κατάστασης προσπαθούν να λάβουν μέτρα για την τροφή του μεγάλου αυτού ζωικού κεφαλαίου γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να χαθεί με τα ζώα ατάιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ- ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ -ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News