default-image

Σπαρακτικό αντίο στον 23χρονο Μανόλη που "έσβησε" από πυροβολισμό

Κρήτη
Σπαρακτικό αντίο στον 23χρονο Μανόλη που "έσβησε" από πυροβολισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρακτικό ήταν το αντίο συγγενών και φίλων στον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη που  «έσβησε» πριν προλάβει να ζήσει τη ζωή του μετά από πυροβολισμό από συγγενικό του πρόσωπο. Τραγικές φιγούρες συγγενείς και αδέρφια που τον αποχαιρέτησαν στα Ανώγεια ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι άτυχος νέος δεν είναι πια στη ζωή.

Ο νεαρός άνδρας αφήνει πίσω του δύο γονείς και τρία αδέρφια. Όλη η οικογένεια μένει ακριβώς δίπλα στο σπίτι του δράστη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ,αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του ότι  γειτνίαζαν τα σπίτια των εμπλεκόμενων, η θέση στην οποία υπήρχαν τα βοσκοτόπια και χρησιμοποιούσε η οικογένεια του δράστη, οδηγούσαν τα μέλη της υποχρεωτικά στο να περνούν μέσα από τα βοσκοτόπια που χρησιμοποιούσε η οικογένεια του θύματος οπότε και η τριβή ήταν καθημερινή.

Η αστυνομία έχει "ζώσει" τα Ανώγεια

Έρευνες από την αστυνομία

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με ανακοίνωση από την αστυνομία βρίσκονται σε  εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 54χρονου που φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη του θανάσιμου τραυματισμού σε βάρος του 23χρονου και ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ

Κατά πληροφορίες 2 ώρες πριν το αιματηρό συμβάν οι οικογένειες είχαν και πάλι λογοφέρει. Έτσι την ώρα της διέλευσης της οικογένειας του δράστη για τα δικά της χωράφια από την περιοχή όμως που ήταν οι συγγενείς του θύματος και εκείνη την ώρα τυροκομούσαν, υπήρξε νέος διαπληκτισμός μόνο που αυτήν την φορά «μίλησαν» τα όπλα με την τραγική για όλους κατάληξη και τον θάνατο του 23χρονου.

Σύμφωνα επίσης με τις ίδιες πληροφορίες στην ανταλλαγή πυροβολισμών πρέπει να ενεπλάκησαν, 7 άτομα, 4 από τη μία πλευρά και 3 από την άλλη.

Οι έρευνες από την αστυνομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ 24ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα και δράστης έχουν συγγενική σχέση , ενώ φέρεται να υποστηρίζεται από την πλευρά του τελευταίου ότι δέχτηκε πυροβολισμό. Στο χωριό υπάρχει έντονος φόβος για αντίποινα με πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέλη του θύματος έχουν γαζώσει σπίτια από το ευρύ οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, γεγονός που κατά πολλούς ίσως και να αποτελούν ενδείξεις για την αρχή μίας βεντέτας .

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία υπόθεση χρόνων που αφορούσε στα βοσκοτόπια δεδομένου ότι και οι δύο οικογένειες είναι κτηνοτρόφοι. Πολλοί ήταν εκείνοι που για χρόνια προσπαθούσαν να καταλαγιάσουν την αντιπαλότητα που υπήρχε και στο παρελθόν είχε δημιουργήσει εντάσεις, όχι όμως στο βαθμό του φονικού.

"Το κλίμα στο χωριό είναι πολύ βαρύ, υπάρχει βουβαμάρα," αναφέρει κάτοικος στο neakriti.gr προσθέτοντας ότι "είναι κρίμα και άδικο να συμβαίνει κάτι τέτοιο."

Ανησυχία επικρατεί και μεταξύ των τοπικών παραγόντων και για το λόγο αυτό άλλωστε υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη  στην περιοχή ενώ σήμερα προγραμματίστηκε και αυτοψία στο χώρο όπου εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει τοπικός παράγοντας στο neakriti.gr : "Και πριν από δύο χρόνια είχε υπάρξει συμπλοκή και όλοι φοβόμασταν ότι το κακό δεν θα αργήσει να συμβεί..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News