Κρήτη

Ρέθυμνο: Αστυνομικοί δωρητές μυελού των οστών

Εθελοντική προσφορά σε έλεγχο συμβατότητας για δότες του μυελού των οστών θα πραγματοποιηθεί στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, μεταξύ αυτών και στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή κοινωνική δράση της Διεύθυνσης Κρήτης και του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», κατά την οποία τη Μεγάλη Τρίτη αστυνομικοί και πολιτικό προσωπικό θα προσφέρουν εθελοντικά δείγμα για έλεγχο συμβατότητας για δότες του μυελού των οστών.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα αλλά και το κάλεσμα για όποιον από τους πολίτες επιθυμεί, να μπορεί να συμμετάσχει στη δειγματοληψία και να καταγραφεί στους υποψήφιους εθελοντές δοτών μυελού των οστών. Η Αστυνομική Διεύθυνση τονίζει ότι η συμβολή όλων είναι πολύτιμη και καθοριστική στην προσπάθεια αυτή.

«Μια τέτοια δράση αναδεικνύει την ανιδιοτέλεια και άδολη προσφορά του προσωπικού όλων των Διευθύνσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, αντικατοπτρίζει το πνεύμα αλληλεγγύης, ευαισθησίας και ανθρωπιάς που το διακατέχει. Μάλιστα, λίγο πριν από τον εορτασμό της Ανάστασης του Θεανθρώπου, η ενέργεια αυτή αποκτά πρόσθετη αξία και σπουδαιότητα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις», επισημαίνεται στο κάλεσμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια